Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt s-au căsătorit civil

Fostul tenisman şi iubita lui s-au căsătorit civil, luni, la Timişoara. Cununia a fost oficiată de primarul municipiului, Nicolae Robu.
La eveniment au fost invitate aproximativ 20 de persoane, rude şi câţiva prieteni ai cuplului.

Ilie Năstase a fost pus pe şotii pe toată durata ceremoniei, cel mai adesea partenerul de glume fiind prietenul său de-o viaţă, Ion Ţiriac. În momentul în care a fost întrebat dacă o ia în căsătorie pe Brigitte, Năstase a amânat câteva secunde răspunsul aşteptat şi s-a întors către Ion Ţiriac, cerându-i consimţământul, în glumă.
 
 

După ce Ilie şi Brigitte au devenit oficial soţ şi soţie, Ion Ţiriac a făcut o declaraţie spumoasă care i-a uimit pe toţi cei prezenţi.
"Eu am dormit mai mult în pat cu Năstase, decât toate cele patru neveste ale lui", a spus Ţiriac, amuzat.
 
 
 
Momentul în care cei doi au spus "DA" a fost transmis, în direct, în timpul emisiunii Happy Hour, de la PRO TV.
 
 

La doar câteva minute după ce spusese un "DA" hotărât în faţa primarului Timişoarei, Brigitte a vorbit, în emisiunea "Happy Hour", despre cât de norocoasă se simte pentru că l-a întâlnit pe Ilie.
"Îi mulţumesc lui Dumnezeu că l-a pus pe Ilie în faţa mea, să aibă grijă de mine. Cel mai frumos dar e că mi-a dat numele lui", a spus Brigitte Năstase, la Pro TV.
 
 

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt au depus actele de căsătorie în 24 mai, la Direcţia de Evidenţă a Persoanelor Timişoara.
 
Cei doi formează un cuplu din anul 2010. Amândoi au mai fost căsătoriţi.
Ilie Năstase are cinci copii din căsniciile anterioare, iar Brigitte Sfăt, doi copii.


Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Iunie 2013