Idris Elba, infectat cu coronavirus

Actorul a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. El a făcut anunțul, luni, pe contul său oficial de Twitter.

Starul în vârstă de 47 de ani a anunțat că se simte bine și că nu are simptome, dar a decis să se autoizoleze după expunerea sa la coronavirus.

Idris Elba a postat și o înregistrare video în care apare alături de soția lui, Sabrina Dhowre. Aceasta nu a fost încă testată, dar actorul a dat asigurări că se simte bine, relatează Daily Mail.

Starul a făcut testul după ce a intrat în contact cu o persoană care a fost depistată pozitiv.

El a primit rezultul luni dimineață. Cuplul și-a anunțat imediat familia și colegii.

"În această dimineață am fost testat pozitiv pentru COVID-19. Mă simt bine, până acum nu am prezentat simptome, dar de când am aflat, am decis să mă autoizolez", a scris artistul britanic pe Twitter.

"Este ceva foarte serios. Acum este momentul să ne gândim serios la distanțarea socială și la igienă. Trăim într-o lume divizată.

E o tâmpenie, dar acum este momentul să fim solidari, acum este momentul să ne gândim și la ceilalți", a adăugat el.

Vestea survine la o săptămână după ce Tom Hanks și soția lui, Rita Wilson, au fost testați pozitiv în timpul șederii lor în Australia. Tot luni, modelul și actrița Olga Kurylenko a anunțat că este infectată cu coronavirus.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.