Elena Cârstea: "A trebuit să îmi fac testamentul"

Cântăreața s-a întors în țară după trei ani petrecuți în Statele Unite. Artista vrea să reprezinte România la Eurovision şi a povestit despre momentele dificile pe care le-a trăit în America.

Invitată la Kanal D, Elena Cârstea a vorbit deschis despre perioada petrecută în Statele Unite și despre clipele grele pe care le-a trăit atunci când s-a îmbolnăvit și a fost la un pas de moarte. "Eu, fiind departe acolo, am fost extrem de tristă. De fiecare dată când am auzit de rău de colegii mei, unii au murit, e foarte greu. E o tragedie. Regret profund. Ma gândeam la Doina Spătaru, mama Mălinei Olinescu, nu am cuvinte", a spus artista.

Ea a povestit şi cum a suportat operația pe creier și a refuzat să fie conectată la aparate în cazul în care intervenția nu ar fi reușit.

"A trebuit să îmi fac testamentul. A fost foarte greu. Eram foarte obosită. Şi atunci încep să vorbesc în română. I-am spus lui Glen (n.r. soţul ei) să nu mă ţină conectată la aparate, nu vreau să ajung o legumă. Nu avea rost să îl chinui şi pe el şi pe copii. Operaţia a fost ok. Medicii au remediat, până când nu sare cip-ul, sunt ok", a mărturisit Elena Cârstea.
"Operaţia a fost suportată de asigurare, noi am plătit foarte puţin. Merg periodic la control. Eu am avut noroc, puteam din cauza căldurii să cad", a explicat ea.

Cântăreața a mai spus că are probleme cu glanda tiroidă de mai mulți ani: "Eu am o problemă cu un ochi, din cauza tiroidei, un muşchi este apăsat şi este puţin scos în afară", a explicat artista.

Cu toate problemele de sănătate pe care le-a înfruntat, Elena Cârstea este mulțumită că poate să-și continue cariera și să se bucure de familia ei.
"Eu sunt un om normal, am un metru şi 56 de centimetri, nu sunt o frumuseţe, a trebuit să muncesc foarte mult ca să îmi merit locul de artist. Îmi cresc fetele cu decenţă, le iubesc de nu mai pot", a mai spus cântăreaţa.


Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Februarie 2013