Dezastru în bucătăria Masterchef: era să ia foc cu tigaie cu tot!

Unul dintre concurenţi a pus unt într-o tigaie încinsă la maximum, iar rezultatul a fost spectaculos: flăcări înalte, fum şi panică.

Unul dintre concurenţi a pus unt într-o tigaie încinsă la maximum, iar rezultatul a fost spectaculos: flăcări înalte, fum şi panică.  

Alexandru Petricean are 25 de ani, este student, practică scrima la clubul Steaua şi, mai nou, e şomer pentru că şi-a dat demisia ca să participe liniştit la Masterchef.

"Am făcut scrimă de performanţă până la 20 de ani, acum fac doar din pasiune.

Am venit la MasterChef dintr-un singur motiv - vreau să fiu primul MasterChef al României!", a spus tânarul, care s-a prezentat la preselecţii cu o tartă franţuzească - quiche lorraine.

Numai că Alexandru a cam dat-o în bară şi era cât pe ce să dea foc bucatăriei MasterChef. A pus unt într-o tigaie încinsă la maximum, iar rezultatul a fost spectaculos: flăcari înalte, fum, panică - asta până când a apărut Chef Cătălin Scărlătescu în peisaj.
Juratul a fost cel care salvat situaţia: a aruncat tigaia jos şi a stins imediat focul.

"Eşti ţăcănit? Pleacă de-aici! Nu pui nimic, niciodată, într-o tigaie încinsă!", i-a spus el concurentului.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Aprilie 2012