Declaraţiile săptămânii. Teo: „Să fiu atât de vulnerabilă, a fost cumplit“

30 August 2015
Eva.ro îţi prezintă cele mai interesante declaraţii pe care vedetele din România şi din străinătate le-au făcut în această săptămână.

"Să fiu atât de vulnerabilă, a fost cumplit"

Teo a mărturisit pentru wowbiz.ro că pancreatita care i-a pus viaţa în pericol a afectat-o şi pe plan psihic

"Sunt mândru de soţia mea. Te iubesc, pur şi simplu"

Mesajul pe care Radu Vâlcan l-a postat pe Facebook după ce s-a căsătorit cu Adela Popescu

"Suntem o nație a cărei bucurie unică este mâncatul"

Magda Vasiliu a scris pe Facebook că nu mai merge niciodată în vacanţă pe litoralul românesc, după experienţa dezastruoasă pe care a avut-o la un hotel all-inclusive

"Sânii au luat proporţii mai mult decât burtica. Deja nu îmi mai găsesc nici sutien, este o dimensiune de vis, aşa că soţul meu cred că nu poate fi decât fericit"

Anda Adam a dezvăluit pentru Libertatea ce probleme are în ultimul trimestru de sarcină

"Cum ar fi să mă vedeţi bându-mi cafeaua cu Ilie Năstase, dis-de-dimineaţă?!"

Amalia Năstase a spus pentru ziarulring.ro că ţine legătura cu fostul ei soţ, dar nu se vizitează

"Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin au fost deschizătoare de drumuri. Eu nu sunt nici divă, nici zână, sunt Mirela, un om obişnuit"

Mirela Boureanu a spus, într-un interviu publicat de ziarul Libertatea că se mândreşte cu faptul că e moldoveancă, la fel ca predecesoarele sale din lumea televiziunii

"Sharon Stone. 57 de ani. Mai bine decât 80% dintre româncele de 18-30 de ani, boite, spoite, injectate....... PS - Sigur. O să spuneţi photoshop. Dar, dacă o vezi in realitate, înlemneşti. Arată ULUITOR"

Mihai Bendeac a scris pe pagina sa de Facebook că o admiră pe actriţa americană care a pozat nud pentru o revistă

"Marţi mă întrebaţi dacă m-am mutat împreună cu el, dacă mă mărit, dacă fac copii, au trecut două zile şi deja m-aţi despărţit de el"

Răspunsul Elenei Udrea după ce a fost întrebată dacă e adevărat că s-a despărţit de iubitul ei, Valentin Chifu

"Sunt egoist, nerăbdător și un pic arogant. Greșesc. Îmi pierd câteodată controlul și uneori sunt greu de ținut în frâu"

Mesajul postat pe Instagram de Adrian Mutu pentru iubita lui, Sandra Baghici

"Poţi să ai genunchii care îţi tremură la final, dar, atunci când cineva pe care îl iubeşti se îmbolnăveşte şi are nevoie de ajutor, nu e timpul să plângi. După aceea, desigur. Dar nu încă"

Celine Dion a dezvăluit într-un interviu recent faptul că soţul ei, René Angélil, doreşte să îşi petreacă ultimele clipe din viaţă alături de ea şi să moară în braţele sale. Sursa: Mediafax