Cum arată inelul de logodnă al Ramonei Bădescu - FOTO

După o căsnicie care s-a încheiat dureros, Ramona Bădescu zâmbeşte din nou. Trăieşte o poveste incredibilă de dragoste cu un afacerist italian şi are de gând să meargă din nou la altar, relatează cotidianul Click!.
După o căsnicie care s-a încheiat dureros, Ramona Bădescu zâmbeşte din nou. Vedeta trăieşte o poveste de dragoste cu un om de afaceri italian şi se pregăteşte să meargă din nou la altar, relatează cotidianul Click!.

Ramona a arătat, în emisiunea Acces Direct de la Antena 1, inelul de logodnă şi a mărturisit că momentul în care iubitul ei i l-a dăruit a fost fabulos.

"Cererea a fost neaşteptată.
S-a întâmplat în Sardinia. A fost emoţionant. Nu mă aşteptam ca această relaţie să devină una de dragoste. Ne ştim de 6 ani. Eu sunt o tradiţionalistă, îmi place să primesc inel de logodnă, să-l prezint părinţilor. Ai mei sunt foarte încântaţi de el. Prima noapte de iubire a fost senzaţională. Şi următoarele la fel de intense"
, a declarat Ramona Bădescu.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Aprilie 2012