Cristi Pascu, provocat de Iuliana Tudor: va cânta muzică populară azi la „O dată-n viață!”

Cunoscutul hairstylist Cristi Pascu a acceptat cu bucurie invitația Iulianei Tudor și a echipei sale de a participa la ediția din această seară a emisiunii „O dată-n viață”, de la TVR 1.

Specialistul va apărea astfel, pentru prima dată în carieră, în fața publicului, interpretând muzică populară.  Cristi Pascu se va afla în platou alături de muzicieni de renume din acest domeniu, printre care și soții Cornelia și Lupu Rednic. Alături de aceștia, hairstylistul va susține un recital cântând piese tradiționale din zona Maramureșului.

„Este o noutate pentru mine, însă am acceptat cu drag pentru că îmi plac, de fel, provocările.

Apreciez emisiunea realizată de Iuliana Tudor, un format care se bucură de un mare succes de atâția ani la TVR. În plus, prețuiesc folclorul și valorile ce ne reprezintă ca și popor. Prin participarea la ‚O dată-n viață’, am ocazia să fiu alături de mari profesioniști din domeniul muzical. Nu sunt cântăreț, nu am studii în domeniu, dar sper ca recitalul meu să fie pe placul publicului.
Am repetat zilele trecute în platoul TVR și m-am simțit extraordinar de bine alături de toți profesioniștii de acolo”, declară Cristi Pascu.

Hairstylistul Cristi Pascu parcurge una din cele mai aglomerate, dar și roditoare, etape din cariera sa. În luna iunie va organiza prima ediție a concursului „Cel mai bun hairstylist din România”, iar înscrierile au început deja în forță pe siteul lui oficial, www.cristipascu.ro, hairstyliștii talentați din țară dorind să obțină titlul cel mare și premiul de 3000 de euro.