Charlize Theron şi Sean Penn s-au despărţit

Actriţa sud-africană şi actorul american s-au despărţit, punând astfel capăt unei relaţii care a durat aproximativ 18 luni, afirmă mai multe surse citate de presa americană.

Charlize Theron, în vârstă de 39 de ani, şi Sean Penn, în vârstă de 54 de ani, a căror relaţie a început în a doua jumătate a anului 2013, ar fi decis să rupă logodna în urmă cu câteva săptămâni, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Potrivit unei surse citate de tabloidul american Us Magazine, vedeta sud-africană a fost aceea care a decis să rupă logodna de starul hollywoodian, după ce a participat alături de acesta la Festivalul de Film de la Cannes, în luna mai.

În acel sejur, actriţa a fost însoţită şi de fiul ei adoptiv în vârstă de trei ani, Jackson.

Sean Pean a cerut-o în căsătorie pe Charlize Theron în timpul unei vacanţe romantice la Paris în noiembrie 2014.

O altă sursă a confirmat despărţirea cuplului pentru revista People, dezvăluind faptul că cei doi actori, care nu au mai fost văzuţi împreună de câteva săptămâni, locuiesc deja în reşedinţe separate.

Aceeaşi sursă a spus că Sean Penn, care a fost căsătorit în trecut cu cântăreaţa Madonna şi cu actriţa Robin Wright, a decis să renunţe la vânzarea vilei sale de burlac pe care o deţine în Malibu.

Cei doi actori au anulat, de asemenea, unul dintre evenimentele programate pe agendele lor de lucru, la care ar fi trebuit să participe împreună.