Catrinel Menghia, pictorial sexy

La cei 27 de ani ai săi, Catrinel Menghia este unul dintre cele mai căutate fotomodele din Europa. Ea a pozat recent pentru noua colecţie Peter Hahn.

 

 

La doar câteva zile după publicarea fotografiilor realizate de modelul român pentru noul catalog la brandului francez de lenjerie intimă Lise Charmel, o nouă serie de imagini cu Catrinel Menghia au fost date publicităţii. De data aceasta, ea a pozat pentru designerul german Peter Hahn.

Născută pe 1 octombrie 1985, Catrinel Menghia a fost descoperită la vârsta de 16 ani, pe când ieşea din stadionul de la Iaşi, după o sesiune de antrenament la proba de săritură în înălţime.
De atunci, ea a devenit un model internaţional de succes şi a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru mari case de modă, precum Giorgio Armani. A fost imaginea Peroni şi a apărut în paginile multor reviste celebre de modă.



Catrinel Menghia a mai apărut în calendarul Sports Illustrated 2007 şi în Sports Illustrated Swimsuit Edition 2006, dar şi pe coperta ediţiei sud-africane a Sports Illustrated Swimwear 2009.



Menghia, care a fost, pentru o perioadă, imaginea Emporio Armani, a pozat pentru numeroase reviste, printre care FHM şi Maxim.



De-a lungul carierei sale, Menghia a promovat brandurile Emporio Armani, I.D. Sarrieri, Bruno Manetti, Cotton şi Triumph.

În acest an, românca a fost protagonista unor spoturi publicitare pentru Fiat 500 Abarth, primul intitulat "Seduction", care a fost considerat cea mai sexy reclamă din pauza Super Bowl-ului 2012, şi al doilea denumit "House Arrest", în care apare alături de actorul american Charlie Sheen.

 

Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Octombrie 2012