Carmen Negoita, sexy si eleganta intr-o salopeta de senzatie, pe strazile Sibiului!

Boggerita de fashion Carmen Negoita se declara o mare admiratoare a salopetelor, piese vestimentare pe care le considera o prezenta aproape obligatorie in garderoba oricarei femei

Iata recomandarile fashionistei pentru vara 2013!

Boggerita de fashion Carmen Negoita se declara o mare admiratoare a salopetelor, piese vestimentare pe care le considera o prezenta aproape obligatorie in garderoba oricarei femei. Cunoscuta fashionista le recomanda pasionatelor de moda sa poarte salopete cu cat mai multe ocazii, avand in vedere ca piesele vestimentare sunt versatile si pot reprezenta o alegere perfecta pentru mai multe momente ale zilei.

“Salopeta nu este de ieri, de azi. Se purta inca de la inceputul secolului trecut, adaptandu-se, cu timpul, la nevoile vremii.

Vara aceasta poate fi purtata atat la job, cat si la o plimbare de seara prin oras sau chiar in club. Este extrem de feminina si va pune in valoare silueta, oferindu-va si un aer sexy-chic. Pentru vara lui 2013 tineti cont de urmatoarele elemente: materiale lejere, fluide, umeri supradimensionati, linie adanca a decolteului, buzunare chiar si suprapuse, curele cat mai putin vizibile, imprimeuri sau, dimpotriva, culori uni, puternice.

Pentru a ilustra si mai bine pasiunea pentru aceasta piesa vestimentara, Carmen Negoita a realizat un nou pictorial pentru blogul sau, www.carmennegoita.com.
Fashionista a ales o salopeta bej din matase, cu benzi adaptabile in zona coapselor si a umerilor, un truc menit sa alungeasca vizual picioarele, respectiv, bratele, pe care a accesorizat-o cu o superba pereche de sandale Tibi, din piele nude, siret si accente de culoare turqoise si mov, avand parul prins intr-o esarfa viu colorata.


Pentru noul post de pe blogul sau www.carmennegoita.com, fashionista a ales Sibiul ca si cadru romantic ideal pentru tinuta creata. „Am purtat acest outfit atat la Sibiu, cat si la Timisoara, unde am participat gala tinerilor designeri, iar cadrul a fost atat de propice incat ne-am oprit o ora din tot ce aveam de facut  pentru a face o sedinta foto pentru blog”, declara Carmen Negoita.