Cabral a cerut-o iar în căsătorie pe Andreea

Prezentatorul emisiunii "Poveştiri de noapte", a cerut-o în căsătorie pentru a doua oară pe soţia sa, Andreea, actriţa din "Inimă de ţigan".

Cabral a mărturisit că totul a început de la un film de dragoste pe care l-a văzut împreună cu Andreea, anunță postul Acasă.

"Acum vreo câteva luni am văzut cu nevastă-mea un film de dragoste. Ea s-a emoţionat toată la scena cererii în căsătorie şi cu ochii în lacrimi şi un uşor reproş în ton mi-a spus: «Ce frumos! Din cauza ta eu n-o să mai trăiesc asta niciodată.

Am înghiţit în sec, am tăcut, dar am băgat la cap. Şi fiindcă o ştiu pretenţioasă, am avut ceva emoţii. Am vrut ca surpriza să fie mai ceva ca-n film, păi nu-s eu mai tare ca oxigenatul ăla de Bradley Cooper?»", spune Cabral.

Andreea îşi aminteşte cu mult drag momentul petrecut în urmă cu câteva zile. "După mai mult de 6 luni nu mă mai aşteptam să fi înţeles ceva din apropoul meu discret.
Săptămâna asta am ajuns la Braşov şi, din senin, seara ne-am făcut program separat de gaşcă. Aşa că am ieşit să mâncăm ca porumbeii la un restaurant cocoţat sus, deasupra oraşului. L-am văzut pe Cabral că se tot foia, de parcă îşi făcea curaj, dar cum era să fac legătura cu filmul de anul trecut?"
, spune Andreea.

Cei doi au avut parte din plin de multă emoţie şi bucurie.
"Întâi m-a întrebat dacă mi-ar plăcea să ne reînnoim jurămintele la biserică anul ăsta. I-am zis că da, că ar fi foarte frumos, că mi-ar plăcea tare. La un moment dat a venit lângă mine, s-a aşezat în genunchi şi m-a cerut de soţie. Cu inelul în mână, cu emoţie în glas, cu genunchiul pe podea… ce să mai, ca-n filme! Normal, mi-au dat lacrimile, cu tot cu un ospătar de faţă, care ospătar tare nedumerit a rămas.
Ne-a urat, totuşi, felicitări şi casă de piatră!”
, povesteşte Andreea.

Iar Cabral adaugă: "Eu sunt tare fericit s-o văd că-i place inelul la nebunie. Se laudă cu el de zici că-i rupt din stele".


Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Martie 2013