Britney Spears, cu pantalonii uzi

Cântăreaţa a fost fotografiată cu pantalonii uzi, părând că a făcut pe ea. De fapt, Britney tocmai ieşise din sala de sport fără să se mai schimbe.

Vedeta americană a fost surprinsă joi, în Beverly Hills, în timp ce se pregătea să urce în maşina unui prieten. Acesta a dus-o pe Britney să cumpere flori.

Cântăreaţa va împlini 31 de ani în decembrie şi pare să-şi fi revenit după perioada de depresie profundă cu care s-a confruntat între 2007 şi 2008.



În 2004, Spears s-a căsătorit cu Kevin Federline, cu care a avut doi copii - Preston (6 ani) şi Jayden (5 ani), dar a cerut divorţul de acesta după doar doi ani, în 2006. Cei doi s-a luptat acerb pentru custodia copiilor, Kevin având câştig de cauză din cauza comportamentului artistei, scăpat de sub control, notează Mediafax.

Cântăreaţa a fost plasată sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, după ce comportamentul ei a avut de suferit, în urma unor eşecuri pe plan artistic, personal şi juridic. Britney Spears a pierdut custodia asupra celor doi copii ai ei în 2008, după ce a fost internată în spital pentru evaluare psihiatrică, după o serie de căderi nervoase. Tatăl ei a preluat şi rolul de administrator al averii cântăreţei, iar comportamentul său a fost monitorizat de un judecător.

Artista, care a fost între anii 2000 şi 2005 a fost cântăreaţa cel mai bine plătită din lume, a reuşit însă să treacă peste momentele dificile şi în 2008, după aproape un an de pauză, a revenit cu single-ul "Womanizer" care a fost vizionat de 7 milioane de ori în doar 48 de ore.

În martie 2011, ea şi-a lansat cel de-al şaptelea album de studio, intitulat "Femme Fatale", promovat printr-un turneu mondial, care a avut mare succes.

Cântăreaţa este acum logodită cu Jason Trawick, care îi este şi manager.

Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Octombrie 2012