Bianca Drăguşanu se operează din nou. Va fi clienta doctorului estetician Kasem

Vedeta a început deja analizele medicale, iar medicul a anunțat că unele intervenții sunt necesare, altele sunt "doar de înfrumusețare".

Dr. Kasem Abu Bakr, cunoscut drept "medicul vedetelor", a vorbit la Antena 1 despre operațiile pe care i le va face roșcatei. "Bianca luptă pentru a-şi reîncepe viaţa cum doreşte. Vrea să fie sănătoasă şi frumoasă, se îngrijeşte acum", a spus esteticianul.

"Voi executa un lanţ de intervenţii medicale asupra ei, am început deja analizele medicale. Am început deja, vrea să o ia complet de la capăt", a continuat medicul.

Acesta a explicat că nu toate intervențiile pe care le va face Bianca sunt urgente: "Interventiile sunt necesare, unele dintre ele, altele sunt doar de înfrumuseţare.

Voi interveni la picioare. Vrea să fie puternică şi activă, încerc să îi ofer asta."

În decembrie, Bianca Drăgușanu, care este imaginea clinicii doctorului Kasem, a anunțat că își va scoate alunițele și va suferi două operații la picioare.

Ea a vorbit, într-o întâlnire cu presa, despre intervențiile pe care le-a suferit, dar și despre cele pe care urmează să și le facă.

Bianca a spus că și-a pus silicoane la vârsta de 23 de ani și că a strâns bani timp de un an: "Pe vremea mea, înainte să ajung în București eram un copil foarte sărac, care nu își permitea aceste lucruri. Când mi-am pus silicoanele, țin minte că am strâns bani pentru ele aproape un an de zile. Dar schimbarea mea fizică a avut loc în câțiva ani, nu de pe o zi pe alta. Silicoanele le-am pus la 23 de ani, nu am avut bani să le pun mai devreme și nu am atâtea operații cât s-a spus...", a declarat ea pentru Click!.

Roșcata a confirmat că și-a injectat botox și acid hialuronic: "Nu sunt ipocrită.
Am recunoscut toate intervenţiile estetice: implantul mamar, mi-am scos aluniţe, botox - mi-am mărit buzele."

"Nu am nicio problemă să recunosc că am botox, îmi pun botox... Nu sunt ca altele care spun că își dau cu cremă de gălbenele pe buze sau pe față și arată senzațional. Eu recunosc că la 30 de ani folosesc botox, nu mă caracterizează ipocrizia ca să ascund acest lucru", a mai spus Bianca.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Ianuarie 2014