Bianca Drăgușanu, cu buzele umflate pe Facebook

Vedeta a postat marți o imagine pe Facebook. Fotografia a strâns peste 2.000 de like-uri în 30 de minute, dar a atras și multe comentarii ironice.

"Vă mulțumesc dragii mei pt gândurile bune! O zi plină de bucurie ca a mea vă doresc!", a scris Bianca deasupra fotografiei sale, în care se remarcă buzele mărite.

Ca de obicei, vedeta a primit multe mesaje de apreciere, dar a fost și ironizată, ceea ce a determinat-o să revină cu un comentariu în aceeași notă: " :))) s-a găsit <<populația>> fb-ului să mă critice din nou când eu le-am urat o zi bună tuturor:))) Nu e problemă, șterg răutățile;)."

Chiar și așa, după o serie de aprecieri, comentariile ironice, ba chiar jignitoare, au reapărut: "Nu te suport esti o prefacuta, la maximmmm", i-a scris o utilizatoare a rețelei de socializare.

"urata esti esti din plastic", a adăugat aceeași persoană. "Unde ţi-ai lăsat faţa?? Se văd doar nişte buze cu ochelari...", a scris un bărbat.

Bianca a postat și duminică o fotografie asemănătoare, iar rezultatele au fost aceleași: multe aprecieri, dar și numeroase critici legate de obiceiul ei de a posta astfel de imagini pe Facebook și de aspectul ei fizic.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Ianuarie 2013