Andreea Marin, sexy la filmările pentru noua emisiune

Vedeta lucrează la un show care va fi difuzat în fiecare duminică seară, începând din luna octombrie.
Din această toamnă, Andreea Marin se întoarce la TVR, cu un proiect cu care speră să influențeze pozitiv viețile oamenilor şi care, consideră ea, are capacitatea de a ne face să ne simțim mândri că suntem români. Emisiunea se va numi "Preţuieşte viaţa", iar Andreea promite că în acest program nu vom găsi bârfe, scandaluri sau scenarii fanteziste.

"Preţuieşte viaţa este îndemnul pe care mi-l adresez mie însămi în fiecare dimineaţă, doza mea de optimism, pe care vreau să o insuflu acum şi românilor care vor deschide televizorul să vadă acest spectacol al vieţii şi al pozitivismului. Nu veţi găsi bârfe, scandaluri, scenarii fanteziste, ci oameni frumoşi, valoroşi şi motive suficiente pentru a simţi că viaţa merită trăită", a dezvăluit vedeta.
 
 

La filmări, Andreea Marin a purtat ținute create de casa de modă cu care a semnat recent un contract și care i-a oferit și rochia de mireasa pe care a purtat-o la la Media Music Awards, creație care a starnit numeroase comentarii, notează realitatea.net.
 
 


Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Septembrie 2013