Andreea Marin pleacă din TVR

Vedeta a reziliat contractul cu postul național, cu doar două săptămâni înaintea de reînceperea emisiunii "Preţuieşte viaţa", revoltată pentru că oamenii cu care lucrează nu şi-au primit salariile.

Vineri, ea a decis să renunţe la colaborarea cu TVR, deși că emisiunea sa urma să revină în grila de programe la începutul lunii martie. Andreea trebuia să realizeze încă două sezoane, însă a hotărât să nu mai continue, revoltată de modul în care se desfăşoară lucrurile în TVR.

"Nu este o decizie uşoară, mai ales că am o istorie pe care o cunoaşte toată lumea în TVR. Am făcut multe lucruri frumoase în Televiziunea Publică în 20 de ani de când lucrez în acest domeniu.

S-a întâmplat însă o situatie care m-a facut să mă simt revoltată în interiorul meu faţă de modul incorect în care se poate desfaşura o colaborare în zilele noastre. A fost picătura care a umplut paharul", a declarat Andreea Marin pentru Agenția de Presă Mondenă.

"În echipa redacţională <<Preţuiește viaţa>> există doar oameni tineri şi entuziaşti, care au pus mult suflet în această producţie.
Au lucrat fără a avea ochii pe ceas, de multe ori şi zi şi noapte, pentru a realiza <<Preţuiește viaţa>>. Una dintre colegele mele (nu vreau să dau nume pentru că vreau să-i respect intimitatea) a ajuns pe nepusă-masă de urgenţă la spital şi a intrat direct în operaţie din pricina unor formaţiuni tumorale. Cert este că operaţia a fost drastică şi situaţia deloc plăcută în momentul în care, la externare, când am vorbit cu ea să-i aflu starea de sănătate m-a întrebat cu timiditate dacă ştiu cumva când o să fie posibil să-şi primească banii de la TVR pentru munca din ultimele emisiuni ale sezonului trecut.
Are nevoie de bani pentru a-şi plăti tratamentul şi pentru a se putea pune pe picioare. Această situaţie este pur şi simplu revoltătoare; fata despre care vorbesc abia a împlinit vârsta de 30 de ani..."
, a explicat diva.

"Întreaga echipă redacţională este neplătită. Mi se pare absurd ca oamenii mei să stea luni de zile fără să-şi primească salariu, aşa cum este cazul colegilor din redacţie şi al colaboratorilor. De pildă, scenariştii, echipa de balet şi mulţi alţi oameni n-au fost plătiţi până recent, de la jumătatea sezonul trecut", a mai spus ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Februarie 2014