Andreea Marin: "E o execuţie în piaţa publică?"

De la revenirea din vacanţa petrecută în Dubai alături de fiica lor, Violeta, vedeta nu a discutat cu presa. Ea a acordat un interviu bunei sale prietene, jurnalista Roxana Iliescu, de la Look TV, în care a vorbit atât despre momentele bune şi planurile sale de viitor, dar şi despre situaţiile neplăcute din ultima vreme.
"Eu aleg când răspund, unde răspund, ce răspund. Simplu. Nu mai e nimic de negociat aici. (...) Voi ştiţi ce s-a întâmplat acolo? Să auzi ţipete, pumni traşi în maşină... pentru ce toate astea? Unde ne aflăm aici? La război? E un fel de execuţie în piaţa publică?", a declarat Andreea, acuzând hărțuirea la care a fost supusă de reporteri.

Vedeta a vorbit şi despre decizia de a pleca departe de ţară: "În toate aceste zile eu am fost mamă.
Am fost mamă şi atât."


Întrebată dacă a declanşat un război cu presa, Andreea Marin a explicat că nu e vorba de asta, ci doar de faptul că are dreptul de a refuza să răspundă. "Frăţiorul o aştepta acasă şi au sfârşit prin a plânge unul în braţele celuilalt. O imagine care pentru noi, ca părinţi, nu a fost deloc una comodă", a mai spus Andreea Marin.


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Ianuarie 2013