Anca Ţurcaşiu şi soţul ei s-au despărțit după 16 ani de căsnicie

Vedeta în vârstă de 44 de ani şi soţul ei, medicul Cristian Georgescu, au divorțat în secret, la notar.

Cântăreaţa şi soţul ei s-au mai despărţit anul trecut, dar au încercat să acorde încă o şansă mariajului lor, mai ales că au un fiu, Alexandru, în vârstă de 15 ani. Lucrurile nu au mers, însă, astfel că, în urmă cu o lună, Anca şi Cristian au decis să divorțeze în secret, la notar.

Cred că cel mai uşor lucru într-o relaţie este să te desparţi.
Este extrem de dificil să stai şi să te lupţi pentru a avea un viitor împreună, alături de persoana pe care o iubeşti
Anca Țurcașiu
Artista a confirmat pentru Libertatea că s-a despărțit de soțul ei: "Da, aşa este. Dar nu vreau să vorbesc despre acest subiect. Am nevoie de o viaţă liniştită", a spus ea.

În această vară, Anca şi fostul soţ au fost surprinşi împreună pe litoral, fără a da însă de bănuit că ar avea probleme în căsnicie.
Cei doi nu mai purtau de anul trecut verighetele, dar pe atunci Anca a explicat că verighetele s-au lărgit, notează ziarul Click!.

"Verighetele nu le mai purtăm pentru că s-au lăbărţat, s-au lărgit şi le-am pus într-o cutiuţă. Cristi e tot timpul la cabinet, bagă mânuşa, scoate mânuşa, îi este foarte incomod. Zac într-un sertar, dar ştie toată lumea că suntem unul al celuilalt.

Avem nişte şnururi roşii pe care le purtăm la inelar", a declarat Anca.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Septembrie 2014