Amanda Bynes, arestată pentru posesie de droguri

Actriţa cunoscută pentru rolurile pe care le-a interpretat în filmele "Hairspray" (2007), "What a Girl Wants" (2003) și "Big Fat Liar" (2002), a fost arestată pentru deținere de droguri.

Vedeta a fost luată în custodia poliţiei la New York direct din apartamentul său, după ce a fost văzută de un vecin în timp ce fuma o ţigară de marijuana pe holul clădirii unde locuieşte. Potrivit site-ului tmz.com, actrița era agitată, gesticula într-una și vorbea singură pe holul imobilului.

Martorul a anunțat telefonic poliţia, iar agenții au descoperit în locuința vedetei toate probele care au condus la arestarea ei.

Mai mult, Amanda Bynes a fost surprinsă de polițiști în timp ce încerca să arunce drogurile pe geam.

Vedeta a încercat să scape folosindu-şi reputaţia. "Nu știți cine sunt?", i-a întrebat ea pe polițiști, relatează TMZ. Aceștia au arestat-o fără să ezite, apoi, conform procedurii, au dus-o la la spital pentru un control psihiatric. De aici, Amanda a ajuns la secție, unde va sta în arest până va fi prezentată în fața instanței.




Foto: AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Mai 2013