Alicia Keys, schimbare de look

Cântăreața s-a alăturat vedetelor care au renunţat în ultimul timp la părul lung. Artista R'n'B a avut vineri, în timpul unui concert, un look foarte diferit faţă de cel cu care şi-a obişnuit fanii.
Alicia Keys s-a tuns, apărând cu noua coafură, în stilul "pixie", într-un concert pe care l-a susţinut în cadrul seriei Good Morning America a postului american ABC, în New York, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

Cântăreaţa în vârstă de 32 de ani, câştigătoare a unui premiu Grammy, şi-a etalat formele pe scenă într-un top negru şi o pereche de pantaloni mulaţi, de culoare roz.
 
 

Concertul a fost urmat de un interviu scurt în care cântăreaţa a vorbit şi despre viaţa ei sentimentală, cu ocazia împlinirii a trei ani de căsnicie cu rapperul Swizz Beatz.
 
 
 
Întrebată despre viaţa de femeie căsătorită, Alicia a răspuns: "E fierbinte, e pătimaşă", adăugând că cel mai nou single al ei, "Girl on Fire", este inspirat din căsnicia ei.
 
 


Foto: AFP/Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 August 2013