România mondenă. Top 10 cele mai ciudate imagini postate de vedete pe Facebook

Starurile din România sunt obsedate să posteze imagini în care sunt subiectul principal. Dar, cu toată strădania, nu reuşeşsc întotdeauna să se pună într-o lumină bună. De multe ori, te întrebi ce-o fi fost în capul lor atunci când au publicat o imagine sau alta. Eva.ro a realizat un top al celor mai nereuşite imagini ale vedetelor postate de acestea pe Facebook.

1. Andreea Bălan, fata cu părul mov

Vedeta şi-a tras un selfie de toată urâţenia, aflată în maşină. Probabil, a fost atât de încântată de noua ei culoare cu care şi-a vopsit părul că a vrut s-o împărtăşeacă rapid fanilor. Andreea, parcă te-ai întors din iad. Bine că ai supravieţuit!

2. Loredana Groza cu turban

Starul muzicii pop şi-a pus pe scăfârlie un turban şi s-a pozat, arborând o figură nevinovată, puţin ostenită. Imaginea de sultan femeie nu i se potriveşte, dar atrage atenţia.

3. Mihaela Rădulescu, în barca lui Ponta

Jurata de la ”Românii au talent” s-a pozat într-o barcă pneumatică ridicol de mică. Ţine lopata într-un mod ciudat, nu prea decent. Sutienul stă să-i explodeze, iar postura ei aminteşte de episodul cu un prim-ministru care parcă spune: ”Fă, Mihaela, aveai chef de inundaţii?”

4. Roxana Vancea, singură printre roţi

Starleta ocupă uşor această poziţie, postând o imagine în care face reclamă la o pereche de roţi şi cauciucuri. Aşezată într-o poziţie nefirească, Roxana invită bărbaţii să-şi schimbe cauciucurile de iarnă. Să fie primit!

5. Delia Matache, fata care şi a înverzit părul

Aflată în mare vogă în această perioadă datorită succesului ultimei melodii ”Da, mama”, probabil că a decis să-şi sperie fanii. Aşa că s-a pozat cu o nouă coafură care aminteşte de Britney Spears aflată în perioada neagră, înainte de a se tunde la chelie.

6. Inna, acest Michael Jackson al show-bizului românesc

Cea mai mare solistă, cea mai tare vedetă, cea mai populară pe Facebook, cea mai frumoasă, cea mai talentată nu putea lipsi dintr-un astfel de top. Aşa că s-a calificat cu o imagine în care dansează ”perfect”.

7. Andreea Mantea şi peştele

Celebra prezentatoare TV a decis să pozeze într-un mediu acvatic, dar pentru că nu ştie să înoate, s-a aşezat lângă un perete kitsch pe care un peşte pictat stă s-o mănânce, s-o sărute sau Dumnezeu ştie ce vrea să-i facă, dar pare furios.

8. Andreea Marin şi manechinul alb

Fosta stăpână a audienţelor s-a pozat lângă un manechin alb pe care îl atinge discret. În realitate, Zâna vrea să promoveze rochia de pe manechin, dar zâmbetul forţat şi ciudata apropiere, transformă scena într-una cel puţin bizară.

9. Bianca Drăguşanu, muncind şi ea ceva

Cred că Barbie de România a postat această imagine pe contul de Facebook pentru a le arăta fanilor că ştie şi ea să facă ceva - îi usucă părul şi, probabil, portofelul unui bărbat aflat la salon. Bianca lucrează delicat, din vârful degetelor ca nu care cumva să se accidenteze.

10. Oana Lis şi coafura inspirată de o mătură

Soţia fostului primar (foto drepta) s-a pozat la un eveniment având un aranjament capilar ce te face să crezi că poartă o perucă pusă invers. Dar se pare că ei nu-i prea pasă şi e foarte ferictă cu look-ul extravagant.