Românca Laura Bretan, fata cu voce de aur care a cucerit America

După succesul de la „Românii au talent“ şi „America's Got Talent“, profesoara de canto a Laurei Bretan crede că aceasta poate deveni o Nadia Comăneci a muzicii.

La doar 13 ani, Laura Bretan se dovedeşte un copil uimitor, cu un talent care subjugă instantaneu milioane de oameni. Vocea ei şi modul în care o foloseşte pentru a cânta arii dificile, în care excelează doar artişti renumiţi, cu ani de carieră, au impus-o la nivel mondial, iar micuţa româncă a devenit rapid un fenomen.

Dar trambulina ei spre celebritatea internaţională a fost participarea la renumitul show "America's Got Talent".

Laura a avut o evoluție fantastică în finala emisiunii "Românii au talent", câștigând triumfal premiul de 120.000 de euro, după ce pe 31 mai a uimit juriul şi publicul show-ului "America's Got Talent". Cucerită de vocea ei, Mel B, fosta membră a trupei Spice Girl, a apăsat Golden Buzzer, butonul care poate trimite un concurent direct în semifinală, relatează site-ul zap2it.com, citat de cotidianul britanic Daily Mail.
Dintre cei patru juraţi, Mel B a fost cea care a apăsat butonul auriu după ce Laura Bretan a făcut-o să trăiască emoţii unice. "Cred că acest show o să îţi schimbe complet viaţa şi eu o să îţi schimb viaţa chiar acum", a spus vedeta înainte de a face gestul deosebit.

Până şi celebrul Simon Cowell, care este greu de impresionat, s-a înclinat în faţa micuţei fete din Chicago.
"Aşa ceva nu s-a întâmplat. Nu credeam că o să fii capabilă nici să vorbeşti şi mă gândeam că dacă începi să cânţi, nu o să meargă. Apoi s-a întâmplat asta. Nu am auzit niciodată aşa ceva de când fac acest show. Serios. A fost incredibil. Ceea ce este şi mai frumos este că eşti o persoană atât de drăguţă, umilă", a spus el.

Laura Bretan are șanse mari să câștige premiul uriaş de la "America’s Got Talent", în valoare de un milion de dolari.
Evoluţia româncei a fost difuzată în prima emisiune din al 11-lea sezon al show-ului, iar datele la care vor fi transmise edițiilor live ale show-ului încă nu au fost anunțate.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.