Reacţia unui băieţel de un an blocat în maşină când au venit pompierii să-l scoată - FOTO

Reacţia unui băieţel de numai un an şi două luni care s-a încuiat accidental în maşină a devenit virală pe internet. În loc să fie speriat când pompierii au venit să-l scoată, micuţul nu se mai putea opri din râs.

Brandon Emery e numele acestui micuţ englez. El a distrat o lume întreagă după s-a încuiat accidental în maşina mamei sale.

Mama acestui puşti haios, Kirsty Green, a făcut prima greşeală. Ea a lăsat cheile maşinii în portbagaj, în timp ce punea în spate cumpărăturile din cărucior. Apoi a închis haionul, numai că imediat copilul a apăsat butonul de închidere din maşină şi asta a fost - femeia nu a mai putut să deschidă automobilul.

"M-am speriat la început, mă tot gândeam cum să-l scot. Din fericire, câţiva trecători au venit să mă ajute şi o doamnă a sunat la Urgenţe", a povestit mama băieţelului pentru Daily Mail.

Echipa de intervenţie de la unitatea din Cornwall, Anglia, a ajuns imediat la faţa locului şi a început să folosească uneltele de intervenţie pentru a deschide maşina.  Puştiul a fost încântat de noii lui prieteni care îi făceau semne în timp ce lucrau şi încercau să-i distragă atenţia ca să nu se sperie.
Brandon a râs într-una şi era foarte jucăuş, numai că la un moment dat a găsit o monedă şi a pus-o în gură, moment în care toţi cei de afară s-au cam blocat. "Atunci m-a cuprins panica. Mă gândeam - Doamne, dacă o înghite...", a povestit mama.

Pompierii au fost nevoiţi să se mişte rapid, aşa că au spart luneta maşinii şi l-au scos in maşină pe micuţul care nu se mai oprea din râs. "A fost extraordinar, m-a impresionat că l-au făcut pe Brandon să râdă, dar şi el i-a făcut pe ei să râdă", a mai spus femeia după ce totul s-a terminat cu bine.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.