Cele mai frumoase minuni: 11 imagini cu bebeluși, făcute de o fotografă profesionistă

Bebelușii care au doar câteva zile de când au venit pe lume sunt irezistibili în imaginile realizate de o fotografă profesionistă.

Agata Brannon, o fotografă din Long Grove, Illinois, Statele Unite, este specialistă în realizarea imaginilor de familie, în special a celor cu nou-născuți. Născută și crescută într-un orășel din Polonia, ea a emigrat în Statele Unite la începutul anilor '90 și de atunci Chicago a devenit casa ei.

După ce în urmă cu mai mulți ani a descoperit pasiunea pentru fotografie, și-a cumpărat prima cameră foto profesională.

A studiat bazele fotografiei, apoi a avut răbdare și a învățat o mulțime de trucuri ale acestei profesii și și-a petrecut ultimele două decenii din viață perfecționându-și talentul.

Astăzi, Agata Brannon se numără printre cei mai apreciați fotografi de nou-născuți din zona Chicago. Are peste opt ani de experiență în această nișă și a fost desemnată cel mai bun fotograf pe teme de maternitate din Chicago în 2017, 2018, 2019 și 2020.

Când nu pozează nou-născuți în studioul din centrul satului Long Grove, Agata se plimbă și face fotografii pe străzile localității.
Imaginile sale pot fi admirate pe site-ul ei, pe Facebook și pe Instagram.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.