21 de imagini din anii '80 refăcute de o familie în 2020: Atitudinea retro cucerește internetul

Câteva șuvițe de breton și mai multe imagini retro au stârnit o idee care face senzație pe internet.

Ce poți face cu niște șuvițe din breton, tăiate în copilărie, în anii '80, și puse la păstrare? O familie le folosește pentru a se distra, iar în scurt timp această joacă a cucerit internetul.

Totul a început când soția i-a spus lui lui Jesse Wren Ellis că nu știe ce să facă cu șuvițele sale de breton tăiate în copilărie. Ea a început să caute pe internet câteva surse de inspirație și a văzut o fotografie din anii '80.

În acea perioadă, ea era copil, iar acea imagine i-a trezit la viață amintirile.

O oră mai târziu, soțul ei primea un mesaj cu o imagine în care femeia arăta ca în anii '80 și imediat l-a pufnit râsul. Curând, a devenit distracția lor săptămânală: să refacă imaginile din anii '80 cu tot ceea ce aveau la îndemână - de la firele de breton până la haine și machiaj.

Povestea lor a devenit cunoscută când au început să posteze fotografiile pe internet.
Dar nu a fost ușor la început: "I-am spus să le pună pe rețelele de socializare, dar ea a spus nu. Este asistentă și a considerat că nu ar fi ceva potrivit în plină pandemie de COVID-19. I-am zis că dacă a existat o vreme în care oamenii au nevoie să râdă, aceasta este", a povestit Ellis.

Citește și: 20 de lucruri care costau o avere în anii trecuți. Cu cât se vindeau computerele și telefoanele


Cei doi soți și-au atras și copiii în acest joc amuzant și au început să posteze imaginile realizate pentru a le descreți frunțile celor care le privesc.



Postările de pe rețelele de socializare au atras un interes uriaș, obligându-i cumva să țină pasul cu aprecierile și să inventeze tot felul de soluții pentru a imita cât mai bine portretele din anii '80. Dacă le privești cu atenție, poți vedea coliere improvizate din sârmă sau cercei din bandă electrică. Printre modelele care i-au inspirat se numără și câteva personaje celebre, precum Demi Moore și Cher.


Foto: Bored Panda

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.