Lecţia memorabilă primită de un elev care îşi lua profesorul peste picior: Tatăl său l-a pus la punct!

Un adolescent care îi făcea zile fripte profesoarei de fizică a primit de la tatăl său o lecţie pe care o va ţine minte toată viaţa. La fel şi colegii lui.

Bradley Howard este "viteazul" care se distra la fiecare oră de fizică, vorbind într-una şi exasperându-şi profesoara. Disperat de e-mailurile şi de plângerile repetate ale profesoarei, tatăl adolescentului, un pastor respectat din statul american Texas, a decis că trebuie să facă neapărat ceva pentru a-l pune la punct. Aşa că a luat măsuri.

Într-o zi, tatăl, pe care îl cheamă tot Bradley, l-a chemat pe fiul său şi i-a dat un ultim avertisment.

"I-am zis special că dacă mai primesc un singur telefon, vin la şcoală şi stau în bancă cu el, să văd ce face", a povestit omul pentru BuzzFeed.

Ei bine, ce credeţi că a urmat? S-a potolit Brad cel neastâmpărat când a auzit ce ameninţare îl paşte? Nici pomeneală! Elevul în vârstă de 17 ani a zis că-i o glumă şi şi-a văzut de ale lui. Aşa că pastorul a primit un alt e-mail de la profesoara lui Brad şi n-a mai avut de ales - trebuia să-şi respecte promisiunea.


A doua zi dimineaţă, omul era gata să meargă la şcoală, după foarte mulţi ani. "Soţia m-a trezit şi mi-a spus: <<Brad, e timpul să pleci la şcoală. M-am gândit, oh, nu, ce-am făcut?>>", a povestit el.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Octombrie 2017