Iubitele lui DiCaprio, colecţionarul de femei frumoase

În materie de filme şi femei, Leonardo DiCaprio joacă numai la superlativ. Nestatornic în relaţiile pe care le-a avut, starul continuă să-şi exercite cu succes puterea de seducţie, iar de-a lungul anilor "a colecţionat" o mulţime de frumuseţi celebre. Printre acestea s-a numărat şi românca Mădălina Ghenea, care a devenit cunoscută după aventura cu actorul american.

Gisele Bundchen

Leo şi supermodelul brazilian au avut o relaţie presărată cu despărţiri şi împăcări între anii 2000 şi 2005.

Naomi Campbell

Celebrul supermodel britanic şi actorul american au avut o scurtă aventură în 2005. Au rămas în relaţii foarte bune.

Mădălina Ghenea

Românca a devenit cunoscută când a fost fotografiată de paparazzi în compania lui DiCaprio. Aventura lor din 2011 n-a durat mult, dar a fost suficient pentru ca Mădălina să atragă atenţia în showbiz. Ulterior, ea s-a cuplat cu Gerard Butler.

Bar Refaeli

Relaţia cu modelul israelian a durat până în 2011. Deşi păreau că se îndreaptă spre căsătorie, ei nu erau pregătiţi pentru acest pas.

Bridget Hall

A fost primul model curtat de Leonardo DiCaprio. Au fost împreună în 1994.

Kristen Zang

După succesul din "Titanic", DiCaprio devenise un bărbat atractiv. Cu Kristen Zang, cu care a venit la premiera filmului "Romeo şi Julieta", a avut o idilă în perioada 1996-1997.

Claire Danes

În 1996, DiCaprio a avut o aventură cu fosta colegă de platou, cu care a jucat în "Romeo şi Julieta". Cei doi nu au confirmat niciodată relaţia.

Blake Lively

Au fost împreună cinci luni, în 2011. În 2012, Blake s-a căsătorit cu Ryan Reynolds, după o relaţie de un an.

Erin Heatherton

Cei doi au apărut împreună prima dată în luna decembrie 2011, la scurt timp după ce Leo a pus capăt relaţiei cu Blake Lively. Idila lor a durat 10 luni, dar programul haotic al actorului i-a dus spre despărţire.

Toni Garrn

Actorul s-a cuplat cu modelul german, cu care a avut o relaţie de aproximativ un an, între 2013 şi 2014.

Kelly Rorbach

Modelul i-a atras atenţia lui DiCaprio în 2015, dar deşi e o tipă foarte deşteaptă (a absolvit la Georgetown) şi arată foarte bine, aventura lor s-a topit după Revelionul trecut.