Vedete României: 6 schimbări extreme de look

18 Iunie 2011
Astăzi vei cunoaşte nişte oameni care, în timp, au reuşit să se schimbe radical. Pe unii dintre ei nu-i vei recunoaşte, iar despre alţii vei considera că arată extraordinar de bine. Schimbările de look sunt întotdeauna binevenite iar, în unele cazuri, sunt absolut necesare din punctul de vedere al sănătaţii. Aşadar, unele dintre personajele prezentate astăzi demonstrează că lupta cu kilogramele în plus, cu multe kilograme în plus, poate fi câştigată, iar altele dovedesc faptul că o altă culoare la păr sau un alt gen de atitudine poate face minuni asupra look-ului.

Piedone, de la primarul gras şi bărbos, la unul cu faţă de copil

Ţi-l mai aminteşti pe Cristian Popescu - Piedone, primarul sectorului 4? Domnul acesta nu se cântărea niciodată, considerând că singura unitate de măsură potrivită pentru el este cureaua. Asta până la un moment dat când, decis să nu lase kilogramele în plus să-l omoare, a apelat la ajutorul unui nutriţionist. Pe 19 decembrie 2009, în ziua în care s-a apucat de dietă, avea 203 kilograme, şi în 5 luni a reuşit să slăbească 50 de kilograme. Politicianul este astăzi de nerecunoscut, organismul lui s-a stabilizat - nu s-a mai îngrăşat, dar nici nu a mai slăbit, după cum singur recunoaşte, însă ar mai vrea să scape de încă 50 de kilograme, ca să ajungă la 100.

Monica Pop, medicul care a slăbit cu ajutorul cafelei

Ceea ce a făcut medicul oftalmolog Monica Pop este un adevărat blestem pentru organismul uman, dar ei i-a reuşit. Iar schimbarea de look este evidentă, pentru că a reuşit să slăbească 30 de kilograme în 9 luni. Secretul ei... înfometarea în cel mai crunt mod. "Într-o zi am apelat la un mic artificiu: mi-am cumpărat o bluză cu câteva numere mai mici, în care eram conştientă că nu intru, iar apoi timp de nouă zile nu am mâncat absolut nimic, beam doar o ceaşcă de cafea fără zahăr dimineaţa. Pe parcursul zilei, beam apă, atât cât îmi cerea organismul. După această perioadă bluza cumpărată îmi era largă", povesteşte prof. dr. Pop.

După perioada de înfometare, medicului i s-a făcut rău. "Apoi, am început să mănânc. Am luat două înghiţituri, după care m-a sunat o prietenă de-a mea şi am vorbit în jur de 20 - 30 de minute. Şi când m-am întors la mâncare, deja se instalase starea de saţietate", spune Monica Pop, citată de Gândul. Povestea s-a repetat şi a doua zi şi, pentru că starea de saţietate se instala în timpul convorbirilor cu prietenii, oftalmologul a repetat povestea până a ajuns să slăbească 37 de kilograme în opt luni.

Bianca Drăguşanu, regina schimbărilor de look din România

Asemenea vedetelor de la Hollywood, Bianca Drăguşanu a reuşit ca în câţiva ani să se transforme într-o altă persoană. În primă fază a slăbit destul de mult, pentru că acum 11 ani avea cu 10 kilograme mai mult, iar apoi şi-a făcut tot felul de intervenţii chirurgicale sau estetice care au schimbat-o complet. "În afară de dinţi, silicoane, botox şi aluniţe scoase, operaţii de anvergură nu are. Cred că şi-a injectat botox pe frunte, şi-a făcut un lifting şi tatuaj la sprâncene, şi-a scos aluniţele care erau inestetice şi şi-a făcut implanturi cu silicon la sâni. În privinţa greutăţii, nu cred că a suferit vreo intervenţie chirurgicală. Ea avea aceeaşi constituţie masculină. I-am recomandat să-şi opereze gambele. Chiar şi fundul trebuie lucrat, fiind ca al unui bărbat", explică medicul Adina Alberts.

Cătălin Crişan, altul în 10 săptămâni

Acum doi ani de zile, artistul avea mari probleme de greutate. Crişan a reuşit să slăbească 32 de kilograme în zece săptămâni, mâncând de 5 ori pe zi. "M-am decis să slăbesc pentru că mă îngrăşasem foarte mult. Acum patru-cinci ani ajunsesem să cântăresc în jur de 104 kilograme", a declarat, pentru Gândul, cântăreţul.

În primă fază, Cătălin Crişan a apelat la ajutorul unui specialist, iar mai apoi, experienţa de câţiva ani buni de sport, l-a ajutat. "Am îmbinat dieta cu sportul. Eu joc tenis de 14 ani. Regimul recomandat impunea şi mişcare. Astfel, zilnic trebuia să parcurg în jur de 1,5 kilometri. Pentru a parcurge această distanţă, mi-am cumpărat un stepper, la care lucram dimineaţa, seara sau la prânz, în funcţie de program", precizează interpretul de muzică uşoară. Un truc foarte interesant pe lare l-a folosit artistul este alarma de la telefon. "Zilnic îmi potriveam alarma de la telefon şi mâncam atunci când suna. Indiferent dacă eram în întâlniri, scoteam o felie de salam sau un crenvust, atunci când era etapa de carne, sau beam un pahar de lapte sau mâncam un borcănel de iaurt atunci când era etapa de lactate", povesteşte cântăreţul, pentru Gândul.info.

Andreea Antonescu, codiţele afro s-au transformat în plete blonde

Atunci când s-a lansat, la sfârşitul anilor '90, proaspăta mămică Andreea Antonescu era brunetă, avea codiţe afro sau suviţe roşii, avea ochii căprui, buzele subţiri. Purta acei bocaci platformă, denumiţi şi tractoare sau şalupe şi se îmbrăca în latex. Astăzi, după 12 ani, este blondă, are ochii albaştri şi buzele injectate cu botox. Despre vestimentaţie nu mai vorbim, este schimbată radical, dar acest lucru îl putem pune şi pe seama tendinţelor.

Anda Adam, artista care a jonglat cu extremele

Chiar dacă la capitolul greutate, vedeta a stat întotdeauna cam la fel, cu mici plusuri sau minusuri, există însă o schimbare evidentă la look-ul Andei Adam. Dacă ne aducem bine aminte, atunci când s-a lansat, Adam era brunetă cu unghii lungi, false, cu haine de hip-hop-er şi cu şepci în cap. Astăzi este această divă blondă, cu părul lung, cu pietre Swarovski şi cu o serie de costume de scenă dintre cele mai sofisticate.