Vedete România: Top 5 onorarii Playboy

3 Mai 2011
Multe dintre vedetele de la noi s-au visat, cel puţin o dată, în paginile revistei Playboy. O parte dintre ele au şi reuşit să ajungă acolo, iar onorariile primite le-au satisfăcut şi mai tare. Atunci când oamenii se gândeau că 20.000 de euro este o sumă la care n-aveau nicicum să ajungă, domniţele bine cotate din România "îi împuşcau" dintr-un shooting. S-au stabilit adevărate recorduri, despre care am hotărât astăzi să vorbim.

Andreea Antonescu a bătut toate recordurile cu 30.000 de euro

Chiar dacă s-au chinuit să o prindă mai bine de doi ani, în faţa obiectivului, cei de la Playboy s-au declarat mulţumiţi cănd, în anul 2002, Andreea Antonescu a acceptat să-şi arate nurii şi... nu numai. Nici suma cerută de ea, 30.000 de euro, conform Libertatea, nu li s-a părut exagerată, convinşi fiind că rezultatul va fi mult peste aşteptări. Nici nu avea cum să fie altfel când, la ora respectivă, Andreea Antonescu era în prim-plan după o fugă de acasă şi moartea tatălui ei.

Oana Zăvoranu a luat 20.000 de euro

Cea mai nouă achiziţie în materie de nuditate tipărită este Oana Zăvoranu. În plin proces de divorţ, Querida şi-a pus sâni şi a acceptat să pozele în Playboy. Nu ştim dacă faptul că i-a făcut în ciudă lui Pepe i-a adus satisfacţii nemăsurate, dar ştim sigur că cei 20.000 de euro (informează Cancan) primiţi pentru această prestaţie au făcut-o clar mult mai fericită.

Loredana Groza s-a lăsat pozată pentru 10.000 de euro

Este singura artistă din garda veche care a acceptat să pozeze nud, iar numărul în care a apărut vedeta a atins cel mai mare tiraj înregistrat până atunci, 143.500 de exemplare. Pictorialul s-a realizat în anul 2000, după circa şase luni de tatonări, aşa cum declara chiar redactorul-şef al publicaţiei, Dan Silviu-Boerescu. În plus, onorariul de 10.000 de euro cerut de vedetă a dus la naşterea unei adevărate glume în redacţia revistei pentru bărbaţi: "Din punct de vedere financiar, fetele care au apărut în revistă se împart în două categorii: Loredana şi restul", explica, acum câţiva ani, jurnalistul la kissnews.

Bianca Drăguşanu, din prima, 10.000 de euro

Fosta iubită a lui Bote este una dintre cele mai bine vândute vedete de la noi, însă trebuie să recunoaştem că şi ea ştie să se vândă foarte bine. Conform celor de la STL.ro, roşcata a primit 10.000 de euro pentru primul pictorial "servit" în paginile revistei Playboy. Foarte bine pentru un new entry, pentru că Bianca era la începuturi atunci.

Andreea Bănică a acceptat şi 7.000 de euro

Modest faţă de contracandidatele ei, însă, probabil că diva este sigură pe calităţile sale vocale şi nu a vrut să se îmbogăţească din aceste poze. Pentru pozele nud pe care le-a realizat în urmă cu ceva ani buni a luat 7.000 de euro.