Vedete România: 5 motive pentru care Luciu a rămas nemăritată

2 Septembrie 2011

În ultima vreme, despre Nicoleta Luciu nu s-a scris decât că va aduce pe lume tripleţi, puţini sunt însă cei care ştiu că aceşti copii, căt şi cel mare, s-au născut într-o familie modernă, în care până acum actele nu au contat. Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo sunt împreună de 5 ani de zile, au patru copii, dar nu s-au decis până acum să se căsătorească. De ce? "Nu ne grăbim să facem nunta nici acum, când vor veni pe lume cei trei bebeluşi. Când ne uităm în jur şi vedem ce se întâmplă cu divorţurile ne speriem. Nu mă însor cu Luciu de frica unui divorţ scandalos. Noi nu vrem să ajungem precum Columbenii, să ne batem pe copii, să râdă lumea de noi. O să ne căsătorim când vor fi copiii mai mari, când vor merge la şcoală. Nicoleta oricum vrea ca la nuntă cei mici să-i ţină trena, aşa cum se întâmplă în filme", i-a spus Zsolt unui prieten.

Aceasta este explicaţia pe care a dat-o bărbatul, dar pot exista alte cinci motive pentru care cei doi nu s-au decis până acum să se căsătorească.

1. Zsolt Csergo este catolic, Nicoleta Luciu este ortodoxă

Este posibil ca niciunul dintre iubiţi să nu-și dorească să treacă la religia celuilalt. Cea mai încăpăţănată ar putea fi chiar actriţa care, deşi a fost de acord să-şi boteze primul copil, pe Zsolt Jr., în religia catolică, ea nu a renunțat la biserica ortodoxă.

2. El este maghiar, ea este româncă

Diferențele dintre maghiari şi români pot afecta o relație de dragoste. Pe vremuri, cuplurile mixte erau foarte rare. Ioana, o prietenă, îmi spune că ea a trecut prin aşa ceva. S-a îndrăgostit de un maghiar, dar relaţia nu a durat din cauza familiei băiatului care s-a împotrivit. S-ar putea ca și în cazul Nicoletei Luciu, familia bărbatului să aibă o influență în amânarea nunții.

3. El este om de afaceri bogat, ea este o actriţă

Nici Nicoleta Luciu nu stă foarte rău la capitolul financiar, dar cel care are cei mai mulţi bani este, de departe, iubitul ei. Sunt binecunoscute situaţiile în care o tânără îşi alege iubitul în funcţie de câte zerouri au sumele din conturile lui. Aceasta ar putea fi şi teama lui Zsolt, că Nicoleta l-a ales pentru că este bogat şi atunci preferă să-şi pună la adăpost relaţia.

4. El la Miercurea Ciuc, ea la Bucureşti

Până acum câteva luni, când sarcina Nicoletei cu tripleţi nu era chiar aşa de avansată, iubitul Zsolt făcea naveta între Miercurea Ciuc şi Bucureşti. Chiar dacă au locuinţe şi într-un oraş şi în altul, cei doi nu stăteau tot timpul împreună pentru că proiectele lor profesionale sunt totalmente diferite. El are afaceri în Miercurea Ciuc, afaceri de care trebuie să se ocupe pentru a asigura siguranţa financiară a familiei, iar ea avea de onorat contractul semnat cu Acasă TV. Distanţa probabil că nu le-a dat ocazia şi nu le-a lăsat timpul necesar să organizeze o nuntă, mai ales una care să se potrivească statutului lor social.

5. Ea este vedetă, el este un om de afaceri

În multe cazuri pentru un om de afaceri este destul de dificil să se obişnuiască cu faptul că iubita lui este vedetă. Să ne aducem aminte ce povestea Alin Ionescu, soţul Cristinei Spătar, înainte de căsătorie. Bărbatul mărturisea atunci că mult timp a încercat să "ocolească" o eventuală relaţie cu artista, tocmai pentru că aceasta era vedetă, iar el nu-şi dorea vizibilitate, câtuşi de puţin. Iată că şi în cazul Nicoletei Luciu şi a lui Zsolt Csergo acesta poate fi un motiv.