România: Top 7 politicieni aiurea îmbrăcaţi

21 Noiembrie 2010

Corneliu Vadim Tudor - în spatele ochelarilor extravaganţi, Traian Băsescu a făcut senzaţie cu fesul, devenit mai apoi un articol la modă, iar Radu Mazăre nu pridideşte cu apariţiile şocanto-penibile. Lista cu bărbaţii din prima linie nu tocmai inspiraţi, din punct de vedere vestimentar, continuă. Iată despre cine este vorba...

Foto:  Mediafax

Traian Băsescu şi fesul buclucaş

Isteria fesului purtat de Traian Băsescu a început după o vizită pe care Preşedintele a făcut-o pe Valea Oltului. Atunci Băsescu a şocat audienţa când a apărut purtând pe cap un fes marca Paul&Shark. Cea mai câştigată din toată această poveste a fost Roxana Moise, o stilistă de 22 de ani, care a înţeles că o colecţie de astfel de accesorii intitulată "Fesul lui Basescu", ar face ravagii. În ceea ce-l priveşte pe Preşedinte, această apariţie este total nepotrivită pentru statutul pe care îl are.

Corneliu Vadim Tudor, ochelarii marcă înregistrată

Deşi nu se întâmplă foarte des să greşească din punct de vedere vestimentar, iată că Vadim a fost prins pe picior greşit. Costum alb, cămaşă bleu şi cravată cu picăţele. Oribil... În plus, aceeaşi ochelari de soare care nu se potrivesc cu nimic din tot... contextul vestimentar.

Emil Boc, face poc şi... coasă

Premierul României a încercat să le demonstreze "supuşilor" că poate fi un foarte bun gospodar. Gospodar, gospodar, dar total neîngrijit, aspect care contravine poziţiei pe care o ocupă. Ştim vorba "Şeful-i şef şi-n pielea goală", dar parcă ce-i mult strică.

Radu Mazăre, de la haina militară la flori

Primarul oraşului Constanţa pare să fie într-o permanentă cautare a stilului personal. Ba apare plin de floricele, ba se dă nazist, ba, ca în acest exemplu, se vrea militar. Face ce face şi iese în evidenţă din punct de vedere vestimentar, însă de cele mai multe ori nu nimereşte ceva potrivit.

Dan Matei Aghaton, un fiasco vestimentar

Cămaşă cu dungi verticale, cravată cu pătrăţele, toate în aceeaşi ţinută, aceeaşi zi, acelaşi om, fostul ministru al Turismului, Dan Matei Agathon.

Ion Iliescu şi vestita căciulă de astraham

A devenit deja un un fapt obişnuit să-l vedem pe fostul preşedinte al României cu această căciulă de blană. Să fie oare melancolia de vină...? Poate că Ion Iliescu a rămas un nostalgic al comunismului!

Marian Vanghelie nu se dezminte

Încearcă să pară într-un fel sau în mai multe, dar, din când în când, îşi dă arama pe faţă. Iată-l pe primarul "care este" sau "goagăl" cum apărea, în public, la un moment dat. Tricou roşu, marca PSD că doar de aici mâncăm, asortat cu un sacou maro, model de pe vremea bunicilor... O combinaţie fatală, total nepotrivită.