România: Top 6 vedete care au născut la început de an

26 Februarie 2011

"Rândul" păriniţilor a fost îngroşat bine la începutul acestui an, pentru că o serie de vedete de la noi au intrat cu succes în această categorie. Există cazuri care aproape că nu mai aveau nicio speranţă, cum sunt Daniela Gyorfi sau Amelia Antoniu, sau cazuri care au şocat opinia publică, cum ar fi Lucian Viziru, la care nimeni nu se aştepta nici măcar să se căsătorească. În cele ce urmează îţi vom prezenta pe larg poveştilor lor cu happy end şi... scutece.

Daniela Gyorfi, în sfârşit mămică

Vedeta, în vârstă de 42 de ani, şi-a văzut în sfârşit visul împlinit. După 3 sarcini pierdute, în momentul în care îşi pierduse speranţa că va mai deveni vreodată mamă, Daniela Gyorfi a aflat întâmplător că este însărcinată. Chiar dacă emoţiile şi temerile nu au părăsit-o deloc în cele 38 de săptămâni de sarcină, vedeta a adus-o pe lume pe Maria, pe 16 februarie 2011. Fetiţa, născută prin cezariană, a cântărit la naştere 2600 grame şi este perfect sănătoasă. "Suntem o familie fericită. Mă bucur că şi Daniela este bine. Nu sunt complicaţii. Operaţia a decurs foarte bine", a declarat George Tal, pentru Antena 1, imediat după naştere.

Lucian Viziru, tată de băiat

Adrian Viziru, fiul actorului Lucian Viziru, a venit pe lume pe 9 februarie 2011, la Maternitatea Regina Maria din Capitală. Cei mai nerăbdători să-l vadă pe micuţul de 3450 de grame şi 55 de centimetri au fost tatăl, Lucian, şi unchiul, Augustin, care au aşteptat cu sufletul la gură, pe holurile spitalului, venirea lui pe lume. Atât băieţelul, cât şi mămica lui, Ema, au fost foarte bine după naştere. În vara anului 2010, Lucian Viziru a şocat pe toată lumea când a anunţat că urmează să se căsătorească cu mai vechea lui prietenă din copilărie, fosta colegă de bancă, pe care a reîntâlnit-o după foarte mulţi ani.

Dan Capatos - "păcătosul" are un băiat

Pe 11 februarie, păcătosul Dan Capatos a devenit tată de băiat. Micuţul Andrei a cântărit la naştere 3245 de grame şi este perfect sănătos. Bebeluşul este primul copil al moderatorului de 37 de ani, el şi soţia lui, Monica, căsătorindu-se în urmă cu şase ani. "O bună prietenă mi-a trimis următorul SMS, care mi s-a păut amuzant: Pentru că şi soţia lui Capatos a născut pe 11 februarie, eu zic să spunem totuşi adevărul presei. Că vedetele din trust, care se numesc Dan, sunt obligate prin contract să îşi programeze nevestele să nască pe 11 februarie. Că atunci are trustul reducere la paturile din spital. Dara, fetiţa mea s-a născut pe 11 februarie, Andrei, băiatul prietenului meu Dan, pe 11 februarie. Să le dea Dumnezeu copiilor o viaţă luminoasă", a scris Dan Negru.

Dinu Maxer a plâns când a devenit tătic

După ce la începutul anului 2010 Deea Maxer a pierdut o sarcină, iată că la fix un an de zile, a devenit, în sfârşit, mămică. Ea a născut prin cezariană, pe 23 februarie, un băieţel perfect sănătos, de 3250 de grame, pe care îl va chema Andreas Kristian. Dinu Maxer a asistat la naştere şi, după ce şi-a văzut copilul, a început să plângă. "Am dus-o pe Deea să nască aici pentru că la acest spital am făcut eu practică. Am şi asistat o dată la o operaţie de cezariană şi avem încredere în medicii de aici. În timpul intervenţiei, până am auzit copilul strigând prima oară, am fost tare. Atunci când i-am anunţat pe părinţi şi pe naşi că sunt tată m-a buşit însă plânsul", a declarat Dinu, pentru Click.

Amelia Antoniu s-a născut a... treia oară

Prim-solista Teatrului Naţional de Operetă, Amelia Antoniu a născut, pe 12 februarie, o fetiţă de 2300 de grame. Naşterea s-a declanşat mai devreme, la 35 de săptămâni, însă copilul este perfect sănătos.
În aprilie 2010, prim-solista Teatrului Naţional de Operetă "Ion Dacian" a intrat în şoc septic în urma unei intervenţii de cauterizare de col uterin la care a fost supusă în Spitalul CF2 din Capitală. Ea a fost transferată atunci de la Spitalul CF2 la SUUB, unde a stat internată aproximativ trei săptămâni. Pe 14 mai 2010, Amelia Antoniu a fost internată la Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Capitală, după ce a făcut febră mare şi a acuzat dureri de spate, de rinichi şi de plămâni. Medicii au spus atunci că Amelia Antoniu are pneumonie. Ea a fost externată la sfârşitul lunii mai, conform EVZ.ro.

Analia Selis a născut o fetiţă de nota 9

După ce în luna decembrie a anului 2009, artista de origine argentiniană a trecut prin drama pierderii unei sarcini, pe 3 ianuarie 2011 visul i s-a împlinit. Ea a adus pe lume, pe cale naturală, o fetiţă de 3350 de grame şi 52 de centimetri, care a primit nota 9 la naştere. "Când am născut a fost cea mai frumoasă zi din viaţa mea. Iar în momentul în care am văzut-o pe fetiţa mea, pe care o voi boteza Noa, am simţit că Dumnezeu a coborât şi m-a atins. Mă simt împlinită ca femeie, Noa a venit să îmi îmbogăţească viaţa şi sufletul cu o iubire imensă, care nu se poate compara cu nimic", a declarat prospăta mămică.