"Michael Jackson nu era pedofil, ii placeau femeile"...

Trei dintre fostele garzi de corp ale Megastarului, oamenii care i-au stat alaturi lui Michael Jackson in ultimii 2 ani din viata, au fost invitati in emisiunea "Good Morning America", unde au vorbit deschis despre cel care le-a fost sef.

Trei dintre fostele garzi de corp ale Megastarului, oamenii care i-au stat alaturi lui Michael Jackson in ultimii 2 ani din viata, au fost invitati in emisiunea "Good Morning America", unde au vorbit deschis despre cel care le-a fost sef. Cei trei, Mike Garcia, Bill Whitfield si Javon "BJ" Beard, au demontat ideea conform careia Michael Jackson ar fi fost pedofil, insa au afirmat raspicat ca era un individ chinuit de propria faima.

Despre Michael Jackson se pot spune multe, dar se stiu foarte putine, de fapt. Lui Michael Jackson ii placea foarte mult sa-si petreaca timpul cu cei 3 copii ai sai, ii placea sa mearga la fast-food si, mai mult decat atat, i-ar fi placut sa se opreasca intr-un un bar sa bea o bere cu prietenii, insa nu a putut niciodata sa faca chestia asta, spun cei trei.

De asemenea, fostele garzi de corp ale artistului nu s-au temut sa afirme ca Jackson traia izolat, era singuratic, descriindu-i viata ca fiind plina de "stres, paranoia si durere".

Unul dintre cele mai triste momente pe care si-l amintesc cei trei, un moment care a demonstrat cat de trista a fost viata Megastarului, a fost la una dintre petrecerile aniversare date de ziua de nastere a unuia dintre copii. Singurii oameni prezenti la aceasta asa-zisa petrecere au fost Michael, profesoara, dadaca si ei trei (n.r. garzile de corp). Niciun copil, niciun prieten... nimeni.

Javon "BJ" Beard l-a cunoscut pe artist in 2007 si-si aminteste exact ce s-a intamplat in ziua respectiva.
"Si-a dat jos masca pe care o purta pe fata si mi-a spus: 'Buna, BJ, am auzit atatea lucruri despre tine. Intra si ia loc'", declara BJ.

Cei trei au fost angajati sa se ocupe de securitate, un domeniu care-l obseda efectiv pe Megastar, insa, cu timpul aceasta activitate s-a transformat in mai mult. Jackson avea incredere orbeste in ei, iar ei ii stiau secretele, stiau totul despre viata lui si a copiilor.

"Noi l-am cunoscut pe Michael Jackson omul, nu artistul"



Tot cei trei au lamurit si care era situatia mastilor pe care le purta artistul in public. Tot timpul s-a spus ca acestea aveau rolul sa ascunda semnele operatiilor estetice despre care s-a tot vorbit, insa adevarul era altul.
Artistul le folosea ca sa se deghizeze. Niciodata nu au avut curajul sa-l intrebe de ce se deghizeaza. "Nu puteam sa-l intrebam: 'Domnule, de ce naiba folositi aceste masti?'", spune Beard.

In cadrul aceleasi emisiuni, garzile de corp au vorbit si despre casa in care si-a gasit sfarsitul aceasta legenda a muzicii pop. In ciuda faptului ca intotdeauna vorbea despre aceasta casa inchiriata ca fiind casa lui, cei apropiati stiu ca nu i-a placut niciodata resedinta. Nu se simtea in siguranta acolo si acest lucru a fost sustinut si de Bill Whitfield. "Pentru mine, pentru tine, aceasta este o casa minunata, insa pentru siguranta lui Michael si a copiilor lui, nu, categoric nu!".
10 Martie 2010