Michael a creat copiii perfecti

Nu este tatal lor biologic. I-a creat in laborator, apeland la ingineria genetica.

Nu este tatal lor biologic. I-a creat in laborator, apeland la ingineria genetica. Asemenea doctorului Frankenstein, megastarul a vrut sa-si creeze familia perfecta si pentru acest lucru a apelat la toti oamenii din jurul sau, pe care-i credea perfecti. Informatia a fost dezvaluita de o sursa apropiata familiei, care a stat alaturi de clanul Jackson mai bine de 16 ani.

"Michael nu este tatal biologic al niciunuia dintre cei trei copii pe care ii are. Dar, daca este sa gandim altfel, este 'tatal' lor din punct de vedere...

chimic, pentru ca a supervizat indeaproape, venirea lor pe lume, inca din faza de laborator", a declarat, pentru News of the World, aceasta sursa.

Artistul a supervizat, personal, munca medicilor specialisti in fertilitate si a medicului sau dermatolog, Arnie Klein, pentru ca rezultatul final sa fie cel pe care si-l dorea: copii inteligenti si, foarte important, sanatosi. "Embrionii perfecti", asa cum i-a numit presa din strainatate, erau conceputi in laboratorul medicului Klein.

"Michael isi dorea ca mostenitorii sa fie perfecti din toate punctele de vedere si, pentru a reusi acest lucru, a decis sa-i faca in laborator.
Nu a lasat natura sa-si urmeze cursul normal. Voia sa se asigure ca va avea copii inteligenti si, mai important decat atat, voia sa fie convins ca vor fi sanatosi"
, continua sursa.

Diagnosticat cu vitiligo, boala care se presupune ca l-a transformat din negru in alb, Michael s-a temut intotdeauna ca mostenitorii lui vor avea aceleasi probleme de sanatate. Mai mult decat atat, excesele de medicamente, pe care le-a facut toata viata, i-au afectat serios calitatea spermei.

Michael Jackson i-a rugat pe multi dintre prietenii lui sa doneze sperma pentru el


Intre anii 1994 - 1997 aceasta a fost cea mai importanta preocupare pentru el, iar apoi a ales materialul de conceptie al celor pe care ii credea perfecti. "De indata ce Michael se decidea asupra donatorului, ii transmitea numele lui Arnie, care tinea materialul genetic intr-un dispozitiv special", continua sursa.

"Unul dintre donatori este un actor de la Hollywood care a fost bun prieten cu Michael.
Acesta suspecteaza ca ar fi tatal lui Blanket"
, conchide sursa citata de News of the World. Dupa cum se stie, este vorba despre actorul Mark Lester, care a declarat de curand ca este tatal lui Paris. In ceea ce-l priveste pe Prince Michael, nimeni nu stie exact cine este tatal lui. In ultima vreme s-a speculat ca donatorul ar fi fost medicul dermatolog al starului, insa acesta refuze sa confirme zvonul.
24 August 2009