Isterie TV: 5 invitate bune la toate

14 Mai 2011
Există oameni care au tendinţa să-şi dea cu părerea indiferent de subiectul discuţiei în care sunt implicaţi. Fie că vorbesc despre politică, fotbal, sex sau gătit, aceştia au senzaţia că le ştiu pe toate şi că trebuie musai să-i înveţe şi pe ceilalţi. Astfel de modele de personaje există şi în lumea mondenă a României, nu de puţine ori fiindu-ne dat să vedem cum acelaşi vorbitor este invitat şi într-o emisiunea serioasă, şi într-una frivolă.

Despre acest gen de persoane o să discutăm astăzi, iar cele 5 personaje luate în vizor sunt:  Monica Tatoiu, Monica Pop, Oana Roman, Adriana Bahmuţeanu şi Ana Maria Prodan.

Monica Tatoiu, de la matematică, la politică, cosmetice şi relaţii

Fostă profesoară de matematică, Monica Tatoiu a intrat în vizorul presei datorită poziţiei de director al unei firme renumite de cosmetice, poziţie pe care a ocupat-o până anul trecut. Discursul ei spumos şi francheţea cu care îşi expune punctul de vedere, au transformat-o pe Monica Tatoiu într-un invitat dorit de toţi moderatorii TV. La Realitatea discută despre politică, la Antena 1 le face praf pe piţipoancele şi vedetele de carton din România, iar la Pro TV îşi etalează colecţia de genţi şi de pantofi şi vorbeşte despre excursiile de lux în care pleacă.

Monica Pop, medicul bun la toate

Meseria de bază este medic oftalmolog, însă Monica Pop pare să devină o prezenţă constantă în emisiunile de la TV. Dacă până nu demult obişnuia să dea sfaturi, ce-i drept competente, oamenilor cu probleme oftalmologice, astăzi Monica Pop vorbeşte despre modă, dietă, prieteni. Relaţia de amiciţie cu actriţa Carmen Tănase i-a dat prilejul Monicăi Pop să fie invitată şi la "Dansez pentru tine", în calitate de susţinător. De asemenea, şocul pe care l-a produs tuturor după ce a slăbit foarte mult în timp record, a transformat-o pe Pop şi în nutriţionist.

Oana Roman, oratoare şi prietenă

Fiica lui Petre Roman este genul de om bun la toate şi la toţi. Fie că vorbim despre Ceauşescu, fie că vorbim despre comunicare, despre prieteni, despre iubire, striptis sau vedete, Oana Roman are răspunsul la ea. Nu degeaba este un invitat aproape permanent al emisiunilor de monden din România, dar şi al cluburilor de noapte. Cel mai proaspăt subiect care se leagă de numele Oanei Roman este cel în care este implicat prietenul Pepe cu fosta lui soţie, Oana Zăvoranu.

Adriana Bahmuţeanu, vocea poporului

Prin imaginea pe care o afişează, prin discursul său şi prin faptul că nu dă doi bani pe ce "zice lumea", Adriana Bahmuţeanu şi-a câştigat poziţia de vedetă ascultată de opinia publică. În plus, faptul că face parte din această lume a showbizz-ului de foarte mult timp, indică faptul că este o voce avizată atunci când vine vorba de celebrităţi. Iată, însă, că există cazuri când soţia lui Prigoană este invitată să discute şi despre subiecte la care nu e recunoscută ca fiind specialistă.

Ana Maria Prodan, de la fotbal, la monden

Fiica cântăreţei de muzică populară este singurul impresar femeie din fotbalul românesc însă, în afară de acest job iniţial, vedeta a pozat în Playboy şi, mai nou, a devenit impresarul Oanei Zăvoranu. Este recunoscută pentru francheţea cu care îşi spune părerile, nefiindu-i teamă că acestea ar putea fi răstălmăcite. Tocmai această dezinvoltură în exprimare a transformat-o pe Ana Maria Prodan într-un invitat dorit de toată lumea, un invitat care sigur face audienţă cu ce spune. Ce poate fi mai important pentru un moderator?