Divort in lumea mondena: Amalia si Ilie Nastase

In prag de Valentine's Day, ei isi anunta despartirea. Desi multi dintre oamenii din viata publica si nu numai au considerat ca Amalia si Ilie Nastase formeaza unul dintre cele mai sudate cupluri de vedete din Romania, iata ca actualitatea le arata ca au gresit.

In prag de Valentine's Day, ei isi anunta despartirea. Desi multi dintre oamenii din viata publica si nu numai au considerat ca Amalia si Ilie Nastase formeaza unul dintre cele mai sudate cupluri de vedete din Romania, iata ca actualitatea le arata ca au gresit.

Manati de zvonurile care circulau de ceva vreme prin piata (personal i-am vazut la Festivalul Brazilor de Craciun stand la mese separate si aproape ignorandu-se) si de posibilitatea ca scandalul sa izbucneasca si sa apese prea mult pe umerii lor de parinti si de persoane publice, cei doi au decis ca cel mai bine ar fi sa trimita o scrisoare in care sa explice cum stau lucrurile.  Bunaoara, exact asta au facut si scrisoarea a fost publicata de Cancan.

Iata ce au avut de spus cei doi:


In cativa ani, am constituit impreuna o echipa pe care toata lumea o admira, ajutandu-ne unul pe altul

"Desi inca de la inceput nimeni nu dadea nicio sansa relatiei, nu am dat nicio secunda atentie parerii altora si, in cativa ani, am constituit impreuna o echipa pe care toata lumea o admira, ajutandu-ne unul pe altul, imprumutand unul de la altul calitati, bazandu-ne unul pe altul. De-a lungul acestor ani, am trecut prin momente foarte fericite, dar si foarte grele cateodata si, faptul ca am fost uniti, ne-a ajutat sa trecem cu bine peste toate incercarile.
Cea mai mare realizare a noastra ca si cuplu o reprezinta doua minuni divine, Alessia si Emma, care sunt cele mai importante fiinte pentru noi in aceasta viata.
Ele sunt motivul pentru care scriem aceasta scrisoare.

Noi am decis sa ne despartim pentru ca am ajuns la o rascruce a vietilor noastre in care amandoi stim ca nu putem continua decat ca prieteni. Desi poate parea idilic ce spunem, am vazut prea multe lucruri urate in jurul nostru, in media si in societatea romaneasca si nu vrem sub nicio forma sa devenim zi de zi sursa savuroasa a iubitorilor de scandaluri si sa devenim sursa de interese."


Nu avem interes mediatic, publicitar sau de imagine.

"Astfel, am ales sa comunicam decizia noastra tuturor celor interesati de ce se intampla in viata noastra publica prin aceasta scrisoare si stim ca va trezi un val de curiozitati, dar am vrea sa va comunicam ca nu o sa putem permite accesul ziarelor sau a media in viata noastra mai mult decat am decis noi.
Avem doi copii minunati pe care nu vrem sa-i punem sa plateasca pretul de a fi cunoscuti parintii lor si din acest motiv de a le fi invadata viata. Ca oricare dintre voi, si noi ne iubim si protejam copiii la fel de mult. Nu avem interes mediatic, publicitar sau de imagine. Dorim doar sa fim deschisi ca si pana acum si sa nu cream conjuncturi pe care nu ni le dorim."

12 Februarie 2010