Daniela Crudu: O "piţipoancă" de succes

Scandalul în care este implicată în aceste zile Daniela Crudu nu a făcut decât să-i ridice şi mai mult cota. Dacă la începutul acestui an era asistenta uşor... naivă a băieţilor de la Neatza, de luni va fi asistenta "păcătoasă" a lui Dan Capatos.
Scandalul în care este implicată în aceste zile Daniela Crudu nu a făcut decât să-i ridice şi mai mult cota. Dacă la începutul acestui an era asistenta uşor... naivă a băieţilor de la Neatza, de luni va fi asistenta "păcătoasă" a lui Dan Capatos. A pozat în permaneţă în prostuţa de la Meteo, însă, în particular, a ştiut foarte bine cum să-şi gestioneze imaginea şi cum să profite de pe urma oportunităţilor pe care le-a avut datorită job-ului la vedere.

După primele emisiuni la Antenă, Daniela Crudu devenea una dintre preferatele brandurilor de cosmetice sau fashion. Primea job-uri după job-uri, care i-au schimbat considerabil situaţia financiară, dar şi maşinile şi iubiţii.

600 de euro pe seară în cluburi


Daniela Crudu a păşit în această lume glamour atunci când a încheiat un contract cu Şcoala de modelling Prince d'Armeny, patronată de Prinţul Andrei Raţiu. În perioada respectivă a câştigat titlul de "Cel mai sexy fotomodel din România". De la statutul de fotomodel, la cel de dansatoare în club nu a mai fost decât un pas, şi iat-o pe "Cruda" cum a devenit, în scurt timp, una dintre cele mai bine plătite animatoare locale, ajungând să câştige chiar şi 600 de euro pe seară.

În anul 2008, în urma unui concurs riguros de... silicoane, Daniela Crudu s-a calificat pentru rolul de Vecină a cuplului de prezentatori, Răzvan şi Dani, de la Antena 1. Nici nu aveau cum să rateze aşa ceva, din moment ce implanturile şi le-a făcut la 17 ani, cu acordul scris al tatălui său. Aşadar, ea a ocupat postul pe care-l lăsase liber Andreea Mantea, fiind obligată, însă, să accepte că aici câştiga într-o lună cei 600 de euro pe care, înainte, îi câştiga într-o noapte în club.

Această diferenţă considerabilă în buget şi-a făcut simţită prezenţa destul de puţin, pentru că notorietatea căpătată în urma apariţiilor la TV i-au adus nu numai job-uri la prezentările de modă, dar şi un pictorial incendiar în Playboy, realizat în martie 2009.



Leo de la Strehaia a pus punct relaţiei cu Răzvan şi Dani


Ultimul scandal care încă face valuri în presa din România o are cap de afiş pe domnişoara Crudu, care are, mai nou, o poveste cu Leo de la Strehaia. Acesta a acuzat-o că l-a păcălit cu 5.000 de lei, ea contestă afirmaţiile bărbatului şi spune că acesta a fost un cadou pe care ea, în naivitatea ei, l-a acceptat fără să se gândească la repercusiuni. Ceea ce părea, la prima vedere, o lovitură gravă de imagine asupra ei şi asupra postului din Băneasa, nu a făcut decât să ajute ambele "tabere".



Dacă Antena 1 a câştigat poate şi mai multă audienţă după acest scandal, prin matinal, Daniela Crudu a ajuns din asistentă de dimineaţă, asistentă de miezul nopţii, în cadrul emisiunii "Un show păcătos", moderată de Dan Capatos. Propunerea a fost făcută, în direct, chiar de Capatos, care a spus că dacă Daniela Crudu va fi dată afară de la Neatza, el o primeşte bucuros în echipă, alături de Mircea N. Stoian şi de Bianca Drăguşanu. Ideea a fost acceptată atât de Crudu, cât şi de conducerea Antena 1, astfel că, de luni, bruneta va fi colegă de... scaun cu fosta blondă a lui Bote.

"Dacă am reuşit să o transformăm pe Bianca în cea mai de succes asistentă de televizune, în mod clar, sosirea Danielei este o provocare cel puţin la fel de mare. Sunt convins că telespectatorii vor descoperi o altă Daniela, având în vedere că va evolua într-un format mult mai liber", a declarat Dan Capatos.

Fericită este şi Daniela, care îi este recunoscătoare lui Leo de la Strehaia pentru acest scandal: "Poate că domnul Leo mi-a făcut un bine, deoarece aşa mi-am dat seama care sunt prietenii mei adevăraţi. Am avut foarte multe de învăţat din greşeala aceasta. Am primit un şut în fund şi am făcut un pas înainte către cel mai important show, 'Un show pacatos'".

21 Ianuarie 2011