Crezi ca Romania merita un loc mai bun la Eurovision?

Reprezentantii Romaniei la Eurovision, care au participat anul acesta cu piesa "Playing with Fire", Paula Seling si Ovi s-au clasat pe locul al treilea, cu un punctaj de 162 de puncte.

Reprezentantii Romaniei la Eurovision, care au participat anul acesta cu piesa "Playing with Fire", Paula Seling si Ovi s-au clasat pe locul al treilea, cu un punctaj de 162 de puncte.

Castigatoarea editiei de anul acesta, care s-a desfasurat la Oslo, a fost reprezentanta Germaniei, Lena, care a participat cu piesa "Satellite". Ea a obtinut un total de 246 puncte.

I-am intrebat pe fanii eva.ro de pe Facebook daca sunt de parere ca Romania ar fi meritat un loc mai bun. Iata ce ne-au raspuns la intrebarea "Crezi ca Romania merita un loc mai bun la Eurovision? Ce parere ai despre melodia Germaniei, cea care a castigat trofeul?"

"Da, cred ca meritam locul 1.

Melodia Germaniei e proasta. Dar decat deloc si in comparatie cu anul trecut... e bine si locul 3. Bravo lor! Chiar au fost buni!", ne spune Aura.

"Draguta melodia Lenei, dar nu cat sa castige concursul. Presupun ca s-a tinut cont de situatia economica a tarilor participante, iar Germania isi permite sa organizeze Eurovisionul in 2011", declara Elena.

"Eu zic ca meritau primul loc, dar ma bucur ca mai sunt si artisti adevarati in Romania.Felicitari Paulei si lui Ovi, tineti-o tot asa!", ne spune Melinda.
 
Si Mihaela crede ca Romania a fost reprezentata foarte bine la aceasta editie Eurovision: "Melodia a fost super, Paula si Ovi au fost cei mai buni, chiar daca nu au luat locul 1.
In inimile noastre si ale romanilor de peste tot ei au fost sigur pe primul loc!
".

Andreea este de alta parere: "Super melodia Germaniei, bravo, imi place mult! Nu, nu cred ca Romania merita un loc mai bun, chiar ma mir ca e pe locul trei".









Sursa foto: adevarul.es

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
31 Mai 2010