Jennifer Lopez vrea mai multi copii

Actrita si cantareata Jennifer Lopez, in varsta de 39 de ani, isi doreste, "cu siguranta", mai multi copii, informeaza site-ul Femalefirst.co.uk. In prezent, vedeta este mama gemenilor Max si Emme...
Actrita si cantareata Jennifer Lopez, in varsta de 39 de ani, isi doreste, "cu siguranta", mai multi copii, informeaza site-ul Femalefirst.co.uk. In prezent, vedeta este mama gemenilor Max si Emme, in varsta de un an.

Lopez a declarat: "Cu siguranta, imi doresc mai multi copii. Nu stiu daca ne este scris, dar mi-ar placea sa avem o familie numeroasa.".

Artista se simte pregatita pentru aparitia celui de-al treilea copil in familie si recunoaste ca sotul ei, muzicianul Marc Anthony, 40 de ani, isi dorea acest lucru de mult timp:
"Eu eram ceva de genul: 'Lasa-ma sa lucrez putin, lasa-ma sa fac cate ceva, o piesa, un film, ceva.'.
Marc imi zicea: 'Ce mai asteptam?'".


Vedeta a adaugat ca ii este foarte greu sa stea departe de copii, fie si pentru scurt timp: "Tot ceea ce fac are legatura cu bebelusii - trebuie sa ma intorc acasa cat mai repede, sa ii vad. Mereu ma gandesc: 'La ce ora o sa ma pot intoarce acasa?'. Trebuie sa ma gandesc ca voi calatori fara ei, dar, acum, acest lucru este traumatizant pentru mine. Va trebui sa invat sa echilibrez totul.".