Din închisoare pe podiumul de modă: Cel mai frumos puşcăriaş din America a lăsat-o cu gura căscată pe Madonna

Fostul deţinut Jeremy Meeks şi-a făcut debutul în modelling la Săptămâna Modei de la New York. El a prezentat o colecţie la show-ul organizat de Philipp Plein.

Desemnat cel mai sexy deţinut din Statele Unite după ce o fotografie cu chipul său a devenit virală pe reţelele de socializare, Jeremy are un viitor frumos în faţă. Ce a fost a fost, de acum încolo el pare decis să meargă pe drumul neaşteptat care i s-a dechis în cale.

Meeks a înlocuit uniforma portocalie a penitenciarului cu ţinutele designerului Philipp Plein şi îi stă foarte bine ca model - nu degeaba a cucerit o mulţime de admiratoare încă de pe vremea când se afla după gratii.

Dacă n-ai şti că are un trecut întunecat, ai putea jura că tipul cu faţă de "băiat rău" e actor sau model profesionist.

Tânărul chipeş cu ochi albaştri irezistibili şi cu lacrima tatuală a defilat pe podium prin faţa publicului, urmărit din primul rând, cu mare interes, de Madonna, Kylie Jenner şi Paris Hilton, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

N-o fi având el "şcoala" modellingului, dar ce-i al lui e doar al lui - pe lângă fizicul remarcabil, Jeremy are stilul său şi o anumită largheţe dobândită prin "şcoala vieţii", ceea ce îl ajută să se remarce.
Îmbrăcat într-o ţinută cu un aer agresiv, care i se potrivea perfect, cu pantaloni negri, hanorac şi o jachetă lungă de aceeaşi culoare cu guler cu puf, modelul în devenire era încălţat cu ghete şi purta protecţii negre pentru picioare, părând un actor care filmează pentru o superproducţie de acţiune.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.