Cele mai sexy sportive care participă la Jocurile Olimpice de la Rio

Pe 5 august 2016, Jocurile Olimpice vor fi deschise oficial la Rio, Brazilia. Iar unii dintre cei mai buni sportivi ai lumii se antrenează intens pentru această competiție.

Sutele de ore de antrenament nu numai că sunt absolut necesare pentru a atinge performanțe de top, dar au rezultate uimitoare și asupra aspectului fizic al multora dintre sportivii care concurează.

Descoperă câteva dintre cele mai frumoase sportive care vor participa anul acesta la Jocurile Olimpice.

Lauren Sesselmann, Canada

Jucătoarea de fotbal Lauren Sesselmann deține deja o medalie olimpică. Sportiva din Canada uimește prin frumusețea sa și prin corpul perfect tonifiat. Starul canadian a lansat și un DVD de fitness care are mare succes în țara sa natală.

Ellen Hoog, Olanda

Ellen este o jucătoare de hockey de câmp din Olanda, faimoasă nu numai pentru performanțele sale sportive, ci și pentru frumusețea sa. În vârstă de 29 de ani, Ellen Hoog a mai participat alături de echipa sa și la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012 unde a reușit să câștige medalia de aur.

Jaqueline Carvalho, Brazilia

Jaqueline Carvalho, în vârstă de 31 de ani, este una dintre cele mai frumoase sportive din legendara echipă feminină de volei a Braziliei. Aceasta deține alături de echipa sa alte două medalii olimpice, obținute la Beijing în 2008 și la Londra în 2012. 

Ana Ivanovic, Serbia

Starul momentului în tenisul feminin, Ana Inanovic este considerată una dintre cele mai frumoase tenismene ale luminii. Sportiva din Serbia s-a căsătorit luna aceasta cu fotbalistul german Bastian Schweinsteiger.

Allison Stokke, SUA

Superba americancă Allison Stokke face performanță încă de la vârsta de 14 ani. Aceasta a depășit recordul școlii sale la săritura cu prăjina în timp de studia la Universitatea din California. 

Michelle Jenneke, Australia

Michelle este o atletă din Australia care a atras atenția tuturor prin performanțele sale sportive, prin frumusețea sa, dar mai ales prin stilul nonconformist de a se încăîlzi înaintea unei curse. Australianca dansează și zâmbește larg îanintea oricărei curse la care participă.

Alex Morgan, Statele Unite

Fotbalul feminin devine tot mai puternic pe zi ce trece, iar fotbalistele se pare că nu sunt doar talentate, dar și foarte frumoase. Este și cazul sportivei Alex Morgan, care uimește atât prin frumusețea sa, cât și prin performanțele obținute. Aceasta a câștigat împreuncă cu echipa sa medalia de aur la Jocurile Olimpice din 2012 și tot atunci a fost numită Jucătoarea de Fotbal a Anului în Statele Unite.

Sophie Horn, Marea Britanie

Campioană la golf încă de la vârsta de 15 ani, Sophie Horn a fost desemnată cea mai sexy jucătoare de golf a lumii. Aceasta a apărut în ipostaze incendiare în numerose reviste dedicate lumii sportului.