Cel mai tare dans de nuntă: Tatăl şi fiica lui au cucerit lumea! - VIDEO

Dansul de nuntă al unei tinere împreună cu tatăl ei este unul dintre cele mai aşteptate momente în cea mai frumoasă zi a unei mirese.

Mikayla Ellison Phillips şi tatăl ei, Nathan Ellison, au dansat pe cinste în faţa celor 400 de invitaţi la nunta organizată pe 8 octombrie, în Utah, Statele Unite. Cei doi nu s-au limitat la un simplu dans, pe o singură, piesă, ci au pregătit un repertoriu variat, care a inclus titluri precum "Butterfly Kisses", "U Can't Touch This" şi "Bye Bye Bye", dar şi hiturile "Party Rock Anthem" - LMFAO, "Shake Your Groove Thing" - "Peaches & Herb" şi "It's Not Unusual" - Tom Jones.

"Cel mai tare lucru a fost să-l văd pe tatăl meu atât de fericit.

A fost un vis împlinit", a declarat tânăra în vârstă de 25 de ani pentru emisiunea "Good Morning America".

Mikayla este o dansatoare experimentată, iar tatăl ei a exersat mişcările timp de o săptămână. "Sunt cel mai mare copil şi singura lui fată, aşa că tata a avut doar o şansă să facă aşa ceva. De ani de zile tot zicea că vrea să danseze cu mine când o să mă mărit şi până la urmă m-a convins", a mărturisit ea.
"Am dansat în fiecare noapte", a mai dezvăluit ea.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Decembrie 2016