Ce se întâmplă dacă te rogi la „sfântul greşit“ - FOTO

O bătrână din Brazilia s-a rugat ani în şir la o figurină reprezentând un personaj din „Stăpânul inelelor“, crezând că se roagă la statueta unui sfânt.

Fiecare dintre noi simte nevoia să creadă în ceva, notează site-ul Bored Panda, care prezintă un caz ciudat: o străbunică din Brazilia s-a rugat timp de mai mulţi ani la figurina elfului Elrond, Lord of Rivendell, din trilogia fantasy a lui JRR Tolkien, crezând că aceasta îl reprezintă pe Sfântul Antonio de Padova, sfântul patron al lucrurilor pierdute.

Nepoata femeii, Gabriela Brandao, a căutat pe Google informații despre statuetă, după ce şi-a dat seama că mantia albă, banderola argintie și urechile ascuțite erau neobișnuite pentru un sfânt.



Figurina de circa 8 centimetri care îl înfățișează pe Elrond poate fi achiziționată de pe Ebay, la prețul de 8,43 de dolari.

Gabriela a postat pe Facebook fotografiile cu figurina respectivă. "Străbunica fiicelor mele se ruga în fiecare zi la această figurină a Sfântului Antonio, dar când am privit-o mai de aproape...", a scris ea.



"Am încercat să-i explicăm, dar la început nu a înţeles", a declarat femeia pentru Buzzfeed.



În cele din urmă, figurina personajului din "Lord of the Rings" a fost înlocuită cu cea a Sfântului Antonio, iar străbunica se poate ruga liniştită, dar postarea Gabrielei a devenit virală, fiind distribuită de peste 4.000 de ori, relatează site-ul citat.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.