Piesa de teatru "Dedalus Lounge"

"Dedalus Lounge", de Gary Duggan, reprezinta primul spectacol din cadrul 4x4 - platforma mobila de observatie urbana. Un proiect itinerant, semnat tangaProject, in regia lui Vera Ion si scenografia...

"Dedalus Lounge", de Gary Duggan, reprezinta primul spectacol din cadrul 4x4 - platforma mobila de observatie urbana. Un proiect itinerant, semnat tangaProject, in regia lui Vera Ion si scenografia lui Stefan Ungureanu, "Dedalus Lounge" aduce in prim-plan actori precum Sanziana Nicola, Sorin Poama si Andrei Serban.

O coproductie J.O.I.N.T si Teatrul Luni de la Green Hours, piesa reprezinta creatia tanarului scriitor irlandez Gary Duggan (28), care a primit premiul "Stewart Parker" pentru debut.

"Dedalus Lounge" este un bar amplasat in centrul Dublinului, locul preferat de intalnire a trei vechi prieteni: Daragh, Danny si Delphine, protagonistii piesei lui Gary Duggan.

Tineri, consumism, droguri, incertitudine sexuala, vise neimplinite, insingurare, teribilism, frica de esec - toate acestea se regasesc intr-o singura piesa, motiv pentru care, personajele, aflate in pragul sarbatorilor de iarna, sunt supuse unei serii de incercari, invatand din greseli si experiente si maturizandu-se.

Din distributie fac parte:

Sanziana Nicola
Sorin Poama
Andrei Serban

Regia: Vera Ion
Scenografia: Stefan Ungureanu
Coregrafia: Paul Dunca
Multimedia: Barna Nemethi, Ciprian Rosu

Piesa de teatru "Dedalus Lounge", de Gary Duggan
Miercuri, 10 septembrie 2008, ora 20.00
Green Hours, Calea Victoriei nr.

120