Concerte, filme si petreceri de weekend

Asa s-ar traduce propunerile de distractie pe care ti le face Eva.ro, pentru acest weekend.

Asa s-ar traduce propunerile de distractie pe care ti le face Eva.ro, pentru acest weekend. In prima faza iti recomandam sa mergi la un concert. In The Silver Church are loc concertul Funk Rock Hotel. FRH sustine cu aceeasi ardoare si incapatanare cele mai tinere si talentate trupe din rock-ul romanesc alternativ: alaturi de Les Elephants Bizzares, AB4, Aria Urbana si The Moood vor incendia atmosfera The Prostitutes (Cehia). Pe 17 octombrie, clubul Silver Church Bucuresti (Calea Plevnei Nr. 61) va intampina la cel mai zguduitor eveniment alternativ al anului! Costul unui bilet este de 35 RON la intrare si respectiv 30 RON in reteaua www.ticketpoint.ro.

In continuare, trebuie sa-ti spun ca ar fi foarte bine daca n-ai rata pelicula "Surrogates" care ruleaza la Baneasa Drive In Cinema, incepand cu ora 22.00.
In viitor, fiintele umane traiesc izolate, folosind roboti inlocuitori (surogatele din titlu), cu un aspect asemanator dar imbunatatit in comparatie cu originalul uman, pentru activitatile sociale.

Cand robotii incep sa fie distrusi printr-o metoda care duce si la uciderea "operatorului" uman, un detectiv (Willis) ajunge sa descopere o adevarata conspiratie.

1801.ro iti propune sa nu ratezi petrecerea "Shinobi cu Snakata" care are loc in Club Goblin, incepand cu ora 18.30. Intrarea este 10 lei, cu un shot inclus.

Daca pentru ziua de sambata propunerile au fost facute, iata ce te asteapta duminica. O expozitie de pictura care incepe la ora 16.00 si care are loc la  Centrul Cultural Unesco - Nicolae Balcescu. Expozitie de pictura foarte speciala, apartinand pictorului nigerian Kingsley C.
Nwabia (vernisajul va avea loc duminica, 18 octombrie, ora 16.00, la Centrul Cultural Unesco - Nicolae Balcescu).

Nici in ultima zi din saptamana nu trebuie sa ratezi un film captivant. Este vorba despre "Gamer", care ruleaza la Baneasa Drive In Cinema. Un action-thriller halucinant, "Gamer – Jocul Supravietuirii" vine pe marile ecrane cu un nou concept, pe cat de antrenant, pe atat de socant: ilustreaza o realitate in care jocurile pe calculator si noile metode de divertisment au evoluat intr-un hibrid extrem de periculos.


Dupa atata tevatura, n-ar trebui sa ratezi petrecerea care are loc in Club Utopia, duminica, incepand cu ora 18.00. "HARD AS A SUNDAY" este petrecerea ta de duminica! Incepand cu ora 18:00 pana dimineata. Rezervari de mese: 021 319 7683 (dupa ora 17:30).

16 Octombrie 2009