Bloggeriţa de 63 de ani care a renunţat la cariera de profesor universitar: Paparazzii credeau că e vedetă

A renunţat la cariera de profesor universitar, iar acum, la 63 de ani, este o fashionistă respectată care sparge toate tiparele.

Viaţa este aşa cum ţi-o faci singur - e o vorbă pe care Lyn Slater o înţelege foarte bine. Fost profesor universitar, ea a renunţat la catedră pentru a-şi schimba radical stilul de viaţă. A devenit bloggeriţă de modă pentru că asta o atrăgea foarte mult, demonstrând că în modă, ca şi în viaţă, regulile le poţi face şi pe cont propriu. Sau le poţi schimba pe cele care te constrâng.

Lyn Slater a desfiinţat toate şabloanele cu blogul ei de modă, intitulat "Accidental Icon" ("Emblemă din greşeală"), unde impresionează prin stilul unic, prin abordările nonconformiste, neaşteptate - să recunoaştem - pentru vârsta ei, şi prin sfaturile directe şi pozitive pe care le dă femeilor în vârstă.

Succesul acestei doamne care părea menită să-şi ducă până la capăt cariera universitară şi să se limiteze la pensia pentru care a muncit la catedră o viaţă întreagă este explicabil: comunitatea blogurilor de modă din Statele Unite e suprasaturată de influenceri cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani.

În general, acest segment distribuie cam aceleaşi opinii, dar Slater, la cei 63 de ani pe care şi-i asumă cu seninătate, se delimitează lejer de standardele bloggeriţelor tipice printr-o abordare care implică şi o altă viziune asupra vieţii, în care rolul prietenilor de calitate este prioritar, şi printr-un feminism matur, argumentat, deloc gratuit.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.