Bărbatul care a plecat la cumpărături cu o păpuşă: Povestea lui e impresionantă

Un ditamai tipul care merge prin magazin cu o păpuşă nu-i ceva obişnuit. Dar totul se întâmplă dintr-un motiv, iar al lui este emoţionant.

Keenan Watkins din North Vernon, statul american Indiana, e un zdrahon pe care nu-i bine să-l enervezi. Şi totuşi, are şi el slăbiciunea lui: Keenan a lăsat mândria la o parte şi a mers la cumpărături cu o păpuşă pe care a pus-o în cărucior. De ce ar face aşa ceva unul ca el? Ei bine, motivul din spatele gestului său a devenit viral pe internet.

Sadie Collins, o angajată a magazinului Goodwill, era de serviciu în ziua în care l-a văzut pe Watkins cu păpuşa după el.

După ce a ieşit din tură, ea a povestit episodul pe Facebook, iar postarea a fost preluată de pagina Love What Matters (Iubeşte ce contează), unde a fost descoperită chiar de Watkins. Bărbatul a simţit nevoia să-şi explice gestul.

"Sunt tatăl mândru al doi copii uimitori şi complicaţi. Ash (10 ani) şi Aayla (9 ani). În urmă cu câteva seri, în timp ce le pregăteam masa, Aayla m-a întrebat <<Tati, o vei lua cu tine mâine pe Davey oriunde te duci tu?>>.
Eu eram ocupat cu gătitul şi încercam să nu ard orezul, aşa că nu eram atent şi am zis la repezeală <<Da, sigur că da>>. Şi imediat am auzit-o cum m-a întrebat uimită: <<Serios?>>. Atunci am realizat ce îi promisesem şi că nu mai aveam nicio scăpare"
, a povestit el.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.