Cum să arăţi bine goală: 12 trucuri furate de la vedete

Ca să arăţi incredibil de sexy când eşti dezbrăcată nu trebuie să ai nici sâni mari, nici picioare lungi. Uită-te la Natalie Portman, care are un bust minuscul şi măsoară doar 1.60 m înălţime. Deşi n-are forme vuluptoase, arată superb în pielea goală. Puţine vedete au măsurile ideale, 90-60-90. Şi atunci, cum de reuşesc ele să arate atât de bine când sunt aproape dezbrăcate? Vezi trucurile lor de fitness şi află cum să-ţi antrenezi corpul, până când transformi fiecare defect într-o super calitate!

Natalie Portman: cum să ai trup de balerină

Actriţa a recunoscut că a slăbit în jur de 10 kg pentru a avea trupul de balerină pe care l-am admirat în pelicula Black Swan. Portman a lucrat timp de un an de zile cu Mary Helen Bowers, membră a trupei de balet din New York şi fondatoare a metodei Ballet Beautiful, prin care orice femeie poate avea trup de balerină. "Filosofia este aceasta: orice tip de siluetă poate deveni una de balerină, adică lungă, lină, frumos sculptată, puternică şi foarte elegantă", explică Bowers.

Ca să arăţi bine când eşti goală e important să ai un contur al corpului exact aşa cum îl descrie antrenoarea lui Portman. Abia după ce trupul tău e puternic şi elegant poţi începe să lucrezi pe regiuni.

Iată 3 exerciţii de bază pe care ţi le propune Mary Helen Bowers pentru un trup frumos sculpat.

* Stai întinsă pe spate cu genunchii îndoiţi şi tălpile pe podea. Braţele le poţi lăsa întinse pe lângă corp. Mai departe, nu trebuie decât să-ţi ridici şoldurile în aer. Fă întâi mişcări ample, coborând şi ridcând fundul. Mai apoi, rămâi cu posteriorul ridicat şi mişcă-l uşor în sus şi în jos.

* Un alt truc eficient este să te sprijini când pe un picior când pe altul când faci exerciţiul de mai sus. Lasă toată greutatea întâi pe piciorul stâng, apoi pe cel drept, în timp ce-ţi ridici fundul de la sol. Mai apoi, fă exerciţiul când cu genunchii apropiaţi, când cu ei depărtaţi.

Astfel, dai o formă de vis taliei, coapselor şi posteriorului tău pentru că acest exerciţiu, cu variaţiunile amintite îţi antrenează aproape tot corpul. De aceea Bowers spune că e foarte eficient în sculparea corpului. Natalie Portman şi-a remodelat trupul aşa în doar 6 luni.
 
* Un alt truc eficient pentru un corp tonifiat este, ai ghicit, înotul. Natalie a înotat zilnic pe o distanţă de un kilometru utilizând o tehnică specială a lui Bowers, care favorizează alungirea tuturor muşchilor, pentru un efect de supleţe. Ea presupune să întinzi foarte tare braţele în faţă atunci când înoţi, aşa cum o face o lebădă, descrie revista Vogue.
 
După ce oferi un contur sexy trupului tău, te poţi concentra pe fiecare parte a corpului, pentru un plus de fermitate. Iată 4 modele demne de urmat!

Jessica Biel: 2 exerciţii pentru braţe şi decolteu


Jessica Biel îşi lucrează braţele şi decolteul cu diferite tipuri de flotări, declară antrenorul ei, Jason Walsh.

* Set de flotări care îţi lucrează braţele pe rând: când faci flotări obişnuite apropie o mână de corp, iar pe cealaltă las-o în poziţia iniţială, cu cotul în exterior. Alternează poziţiile braţelor şi îţi vei lucra mult mai eficient fiecare umăr şi braţ în parte.

* Cele mai antrenante flotări sunt cele pe care le execuţi cu o minge sub picioare. Faptul că ai picioarele mai ridicate când faci flotări îţi antrenează tot corpul, nu doar braţele.

Keira Knightley: 3 trucuri pentru abdomen plat


Ca să ai un abdomen tonifiat şi zero burtică începe să iei abdomenele mai în serios! Faptul că faci abdomene clasice, ridicând trunchiul de la sol nu este suficient... nici măcar dacă te ţine cineva de glezne, ca să nu ridici picioarele. Multe femei execută greşit acest exerciţiu şi se aleg cu mari dureri de ceafă! Ce-i de făcut?

* Un secret al actriţei Keira Knightley este că nu face un singur tip de exerciţiu pentru abdomen zi de zi. Dacă faci acelaşi exerciţiu, corpul tău se obişnuieşte cu el şi nu vei mai vedea rezultate. Aşa că alternează mai multe tipuri de exerciţii care să-ţi lucreze când abodmenul inferior, când pe cel superior.

* Pentru abdomen inferior: stai întinsă pe spate, cu mâinile pe lângă corp şi palmele pe podea. Mai departe, ridică picioarele în aer şi încrucişează-le. Ar trebui să fii cu porţiunea de la genunchi la tălpi paralel cu solul. Acum ridică-ţi posteriorul, până când simţi că ţi-ai încordat abdominalii la maxim. Menţine această poziţie tensionată timp de 2, 3 secunde. De câte ori îţi ridici fundul ar trebui să expiri, iar când îl cobori, să inspiri.

*Pentru abdomen superior: stai întinsă pe spate, cu mâinile la ceafă, şi coatele în exterior, astfel încât să fie în linie dreaptă cu ceafa. Ţine picioarele îndoite, cu tălpile pe podea. Acest exerciţiu presupune să-ţi ridici capul şi umerii de la sol, simultan cu tălpile şi genunchii. Astfel, abdomenul tău este intens lucrat. Ca să-ţi fie mai uşor expiră când execuţi mişcarea şi inspiră când revii cu picioarele şi spatele la sol. La fel, menţine 2, 3 secunde poziţia de încordare.

Kim Kardashian: 3 trucuri pentru fund bombat


Ai să râzi, dar Kim nu are un fund atât de apetisant, pentru că face exerciţii doar pentru fesieri. "Fundul meu nu este atât de mare pe cât aţi crede. Am talie şi picioare subţiri, ceea ce crează iluzia unui fund mare" declară Kim în revista Harper's Bazaar. Aşadar, dacă vrei să ai un posterior bombat, iată ce trebuie să faci:

* Exerciţiu pentru fund ferm: stai cu genunchii şi palmele pe podea şi ridică câte un picior de la sol. Astfel, fundul tău devine mai ferm.

* Exerciţiu pentru o talie mai subţire: acest exerciţiu este uşor de făcut şi îl poţi realiza inclusiv la birou. Nu trebuie decât să-ţi încordezi abdomenul, trăgând cât mai mult buricul spre spate. Această mişcare executată de mai multe ori pe zi îţi subţiază talia, atunci când cineva te priveşte din profil. Pentru a scăpa de burtică şi a avea o talie de viespe, urmează şi exerciţiile propuse pentru un abdomen ca al Keirei Knightley.

*Exerciţiu pentru picioare lungi şi sexy: stai întinsă pe podea, cu mâinile pe lângă corp şi palmele sub fund. Ţine picioarele perfect întinse. Acum ridică piciorul drept cât mai sus şi coboară-l lent pe podea. Fă la fel şi cu piciorul stâng. Pe măsură ce cobori un picior, ridică-l pe celălalt cât mai lent posibil, pentru a-ţi antrena muşchii eficient. În tot acest timp, rămâi cu spatele pe podea şi cu privirea în sus. Acest exerciţiu nu numai că îţi subţiază picioarele şi le tonifiază, dar te scapă şi de burtică!

Eva Longoria: truc pentru picioare sexy


Misterul din spatele picioarelor sexy ale Evei Longoria este... mersul pe tocuri sau pe vârfuri. Nu te urca pe tocuri de 10 cm, unele de 4 sunt suficiente. Mergi cât mai des pe tocuri sau, dacă eşti acasă, păşeşte pe vârfuri, întocmai ca o balerină! În plus, Eva spune că îşi întreţine trupul superb cu mult dans. Aşa că nu mai refuza invitaţiile băieţilor... Şi singură în faţa oglinzii este distractiv!
MAI MULT DESPRE: vedete, abdomen, trup, corp, exercitii, fitness, trucuri, fund