5 idei de rețete cu două ingrediente. Sunt numai bune când ți-e prea lene să gătești

Ești prea obosită și nu te simți în stare să gătești? Dar îți este poftă de ceva bun și care se face fără mari bătăi de cap? Descoperă aceste 5 rețete cu două ingrediente!

Știm că lenea este cucoană mare uneori, însă avem soluții și pentru această problemă. Ce pate să fie mai simplu decât să combini două ingrediente care merg de minune împreună și obții un preparat gustos? Da, aceste rețete sunt extrem de simple și nu conțin mai mult de două ingrediente ca să le prepari.


Iată 5 idei de rețete cu două ingrediente pe care le poate face oricine:

Cele mai simple clătite americane

Ca să faci faci pancakes fără guten, zahăr și lactate ai nevoia de numai două ingrediente. Amestecă o banană făcută piure cu 2 ouă și obții clătite americane sănătoase și rapide.
 
Poți să le combini apoi cu ingredientele tale preferate: miere de albine, sirop de arțar, unt sau fructe de pădure.

Brioșe din șuncă și ou

Numai două ingrediente ca să prepari un mic dejun inedit: brioșe din șuncă și ou. Folosește tava pentru brioșe și pune în fiecare formă felii de șuncă, astfel încât să acopere și marginile. Se sparge un ou în fiecare formă, peste stratul de șuncă și se lasă la cuptorul încins câteva minute până când se prepară oul. 

Batoane cu oreo și ciocolată albă

Dacă îți plac biscuiții oreo și ciocolata albă, această combinație va fi una potrivită pentru tine. Practic, ai nevoie doar de ciocolată albă pe care o topești la abur sau în cuptorul cu microunde și o amesteci cu biscuiți oreo fărâmițați.

Chipsuri din brânză cu sos iute

Poți să faci în 15 minute chipsuri delicioase din brânză, fie simple sau cum sos iute. Pune cașcaval tăiat pătrățele (sau brânză Cheddar, Emmentaler) într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, stropește cu o picătură de Tabasco și introdu tava la cuptor timp de 15 minute. 

Se lasă la răcit înainte de a lua chipsurile din tavă.  

Fursecuri cu cocos

Acestea sunt cele mai simple fursecuri cu nucă de cocos pe care le poate face oricine. Trebuie doar să amesteci fulgi de cocos cu lapte condensat, astfel încât să obții un aluat mai uscat pe care să-l poți modela pentru copt. Trebuie să le păzești cu atenție la cuptor, deoarece se pot arde foarte ușor!

MAI MULT DESPRE: nutritie, retete, retete rapide