Slabeste online! Site-uri care te sustin

Suportul tau atunci cand incepi o dieta poate sa fie cea mai buna prietena care are aceleasi probleme ca si tine, poate fi partenerul tau, medicul nutritionist sau colega de serviciu.
Suportul tau atunci cand incepi o dieta poate sa fie cea mai buna prietena care are aceleasi probleme ca si tine, poate fi partenerul tau, medicul nutritionist sau colega de serviciu. Fiecare dintre aceste persoane te pot ajuta, sustine, motiva atunci cand simti ca vei claca din cauza programului drastic pe care ti l-ai impus ca sa dai jos kilogramele in plus.

Mai nou, insa, exista un instrument care devine pentru tine cel mai bun prieten, aliatul perfect in lupta cu kilogramele in plus... Nu stiu daca ti-ai dat seama, dar vorbesc despre internet... Ai la dispozitie un gen de site-uri specializate, care te ajuta sa tii un jurnal online in timpul dietei, iti fac legatura cu persoane inscrise in aceeasi lupta ca si tine si te pun in legatura cu specialisti in nutritie sau antrenori.

Rezultatele obtinute de cei care au decis sa slabeasca cu ajutorul internetului sunt foarte bune. In urma unui studiu s-a demostrat ca acestia, fata de cei care au ales sa slabeasca fara sustinere de acest gen, si-au atins tinta mult mai repede si mai usor.

Au beneficiat de asistenta personalizata, au primit informatii clare care le-au fost utile in lupta grea prin care au trecut si, nu in ultimul rand, si-au facut prieteni printre oamenii pe care i-au cunoscut online.

In continuare o sa prezint cele mai importante cinci site-uri de profil, top realizat de Health.yahoo.net.

CalorieKing te costa 13 dolari/luna sau 85 dolari/an.
Daca vei "accepta ajutorul" acestui site vei avea la dispozitie un jurnal care, pe parcursul dietei, iti va arata care sunt sansele tale sa-ti atingi tinta si cat mai ai pana acolo. In plus, cu ajutorul informatiilor pe care le gasesti aici iti vei putea alcatui un plan alimentar personalizat, plan alimentar care te va ajuta sa dai jos kilogramele in plus pe care ti le-ai propus.

Nutrihand te costa 9,95 dolari pe luna sau poti beneficia de gratuitate daca iti aduci si nutritionistul cu tine. Drumul anevoios catre greutatea ideala, va fi mult mai simplu. Tu si nutritionistul tau puteti lucra impreuna folosind acest site. Asa va fi mult mai usor sa realizati planul online de alimenatie, puteti face lista de cumparaturi, dar si sa stabiliti obiectivele exercitiilor de fitness pe care trebuie sa le aplici. Pe langa ajutorul acordat persoanelor cu probleme de greutate, cei diagnosticati cu diabet gasesc aici suportul necesar. Ei isi pot uploada date din glucometru intr-o zona privata a contului, isi poti tine o evidenta grafica a nivelului glicemiei din sange, a tensiunii arteriale.
O sumedenie de alte informatii legate de tabloul clinic al persoanelor care acceseaza acest site pot fi stocate si folosite ulterior.

SparkPeople este gratuit. Principiul dupa care functioneaza acest site este simplu: el se axeaza pe cateva lucruri simple: mancat mai putin, exercitii mai multe. Utilizatorii sunt sfatuiti sa foloseasca toate aplicatiile puse la dispozitie de acest suport. Cei care-si fac cont aici isi pot crea un plan alimentar bazat pe numarul de calorii, dar si unul care sa se refere strict la restrictiile dietetice. Sa nu mai vorbim de posibilitatea de a-ti stabili meniul pe o saptamana in avans. Mai mult decat atat, aici ai posibilitatea sa-ti salvezi meniurile preferate in jurnal. In plus, comunitatea joaca in rol foarte important intr-o astfel de lupta. Tocmai din acest motiv, utilizatorii isi pot face confesiuni, pot face schimb de retete, isi pot trimite mesaje. Pe langa avantajele de ordin psihologic, site-ul ii premiaza pe cei mai fideli useri. Ei pot castiga sticle cu apa, tricouri sau dvd-uri cu exercitii fizice.

Vtrim costa 695 de dolari pe 6 luni.
Este suportul informatiilor transmise de Universitatea din Vermont, iar acest statut special vine la pachet cu unele conditii. In primul rand, Vtrim cere implicare, dar si posibilitati financiare. Cei care se angajeaza ferm, vor semna un contract de 6 luni, in care vor avea loc 24 de cursuri cu durata de o ora, alaturi de alti 20 de utilizatori, condusi de un trainer - fie pe nutritie, dieta sau exercitii fizice. Intalnirile se vor desfasura intr-un chatroom, discutiile fiind axate in special pe principiile regimului de viata sanatos. De fapt, acesta este si principiul promovat de site.

WeightWatchers
te costa 47,90 de dolari in prima luna si 17,95 de dolari pentru fiecare luna aditionala, plus o taxa de inregistrare de 23,95 de dolari. Daca preferi dieta in locul exercitiile fizice, acest site ti se potriveste de minune. Userilor nu le este interzis exercitiul fizic, insa principiul dupa care functioneaza este cel al unei alimentatii sanatoase si al suportului comunitatii. Mai mult decat atat, WeightWatchers este binecunoscut pentru programul care identifica alimentele sanatoase, consistente si satioase.
Dupa ce vei completa cererea de inscriere, vei putea sa-ti faci un plan alimentar pentru saptamanile urmatoare, vei putea gasi retete sau tipsuri pentru o alimentatie sanatoasa. Aici nu poti intra in discutie cu ceilalti useri, dar iti poti accesa contul de pe telefonul mobil.